Nase slike u Mozaiku 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što ste uništavali prirodu, aaaa? Niste mislili da će tuda da prođe koridor :hahaha1:

Што они нису поштовали природу, а?
Кроз то брдо вековима теку подземне реке, мислили су да ће сада стати кад налепе пластелин преко брда :lol:

Бусом ти је исто као колима, прави се коридор 10, улазиш, излазиш, стојиш, па опет све из почетка :rotf:
Али зато кад га пусте 2098.године, лично ћу да ти довезем једну корпу :lol:

- - - - - - - - - -

А Амам, а Харемлук, а Селамлук, а Музеј, а Борина кућа, а Марково кале...ко је тебе водио кроз град :eek:

А кафане и храна...а музика...

hrana je super,bio jedan dan.muzika je turska tamo uvek bila.ne volim muziku sa pakistanskim,turskim,indijskim melodijama
ni kafane.

volim samo ovako kao na ovoj fot.

39.jpg
sa neta gugl

- - - - - - - - - -

Ajde mino nemoj da miniraš državni projekat :rotf:

Sledeći put da budeš vodič Mileru :D

mrzi me

Poslednja izmena:
Hvalaaaaa :zag:
Ma kakvi podstanari, ja na njih uopšte ne obraćam pažnju, uostalom zna se - gde ih ima - to je zdravo :malav:

Е, наше су онда много здраве :zcepanje:

Госпођица размишља као ти, односно не размишља, само гута, све са коштицама :rotf:

- - - - - - - - - -

hrana je super,bio jedan dan.muzika je turska tamo uvek bila.ne volim muziku sa pakistanskim,turskim,indijskim melodijama
ni kafane.

39.jpg
sa neta gugl

- - - - - - - - - -

mrzi me

Наша музика нема мрву турског завијања, нема техеранских трилера, права господска музика за душу...за срце си ме ујео :sad2:

Госпођица размишља као ти, односно не размишља, само гута, све са коштицама :rotf:

- - - - - - - - - -

Наша музика нема мрву турског завијања, нема техеранских трилера, права господска музика за душу...за срце си ме ујео :sad2:

jok nema.sve te vranjanske je od turaka.izvini srce :zag:

ni kafane.

39.jpg
sa neta gugl

- - - - - - - - - -

mrzi me

Riiiiim :heart:

Njoj sam rekla da ona tebi bude vodič :D

- - - - - - - - - -

jok nema.sve te vranjanske je od turaka.izvini srce :zag:

ovo JOK je čisto srpsko :lol:

- - - - - - - - - -

Koštice baš ne konzumiram, ali trešnjiceeee :heart:

ima i albanske muzike.slusaj albansku i vranjansku,pa ces da vidis koliko ima slicnosti.cija je šota?
od turskog je mnogo ostalo u srbiji

Милеру, нормално је да је музика на једном географском подручју слична, погледај само колико сличности имају грчка и турска музика.
Па, ипак, музиколози су врањски мелос издвојили као аутентичан у многим детаљима, а нашу музику прогласили културним нематеријалним благом.
Мени је то довољно, јер верујем да макар мало више знају од тебе и мене.

Милеру, нормално је да је музика на једном географском подручју слична, погледај само колико сличности имају грчка и турска музика.
Па, ипак, музиколози су врањски мелос издвојили као аутентичан у многим детаљима, а нашу музику прогласили културним нематеријалним благом.
Мени је то довољно, јер верујем да макар мало више знају од тебе и мене.

dobro bre,dobro
volim ajvar,vranjsku taranu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back