Nase slike u Mozaiku 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја из куће не могу ни да видим излазак, волим кад сам на отвореном да то доживим...

- - - - - - - - - -

Zato što si ga prespavala lenjivice jedna:lol:

- - - - - - - - - -

Haha Red nasmeja me slatko

ne bi volele sigurna sam da vidite njegovu sparuškanu guzu svaki put kad pružite ruku da gucnete jedan gutljaj soka:rotf:

Па, јесте, има и тога :rumenko:

Зато ми имамо нашу Совицу :heart:

Ја из куће не могу ни да видим излазак, волим кад сам на отвореном да то доживим...

- - - - - - - - - -

Па, јесте, има и тога :rumenko:

Зато ми имамо нашу Совицу :heart:
Ma znam Šalim se :zag:
Kazem sebi uvek kad odemo na more
sacu ja u pet na noge pa pored mora setnja izlazak sunca je prelepo iskustvo uz sum talasa
ne treba ti niko (jer niko i nece da ustane sve I da Im sipaš ladnu vodu na glavu)
toliko je lepo da sve mozes I sama
:lol:
i uvek prespavam jutarnju šetnju

Poslednja izmena:
Kazem sebi uvek kad ode na more
sacu ja u pet na noge pa pored mora setnja izlazak sunca je prelepo iskustvo uz sum talasa
ne treba ti niko (jer niko i nece da ustane sve I da Im sipaš ladnu vodu na glavu)
toliko je lepo da sve mozes I sam

Заправо, ја само кад идем на море и видим излазак :zcepanje:

Кренемо око 4, да пређемо границу пре смене и гужве, и таман наватам излазак на отвореном.

А на мору имамо исти режим као и код куће, спавамо док се не наспавамо, натенане попијемо кафу, одемо на плажу па огладнимо, морамо на доручак око 2, и тако, натенане :zcepanje:

Kazem sebi uvek kad odemo na more
toliko je lepo da sve mozes I sama

ustao bih ja ;)

Заправо, ја само кад идем на море и видим излазак :zcepanje:

Кренемо око 4, да пређемо границу пре смене и гужве, и таман наватам излазак на отвореном.

А на мору имамо исти режим као и код куће, спавамо док се не наспавамо, натенане попијемо кафу, одемо на плажу па огладнимо, морамо на доручак око 2, и тако, натенане :zcepanje:

uvek vikendom doruckujem oko 2 :lol:
mislim cim se probudim odma jedem :mrgreen:

Па, јесте, Доцо, и онда ме Жене спопадну што ручамо у 7, па кад да ручамо кад доручкујемо у 1 или 2 :lol:

Pa mi smo ovde Muškarci, jedemo kad smo gladni. :zkez:

- - - - - - - - - -

Šta sam ono htela? :think:
A da! Mac, mac! :rotf:

- - - - - - - - - -

Sad ozbiljno, Doče, super ti stoji ta brada. :ok:

- - - - - - - - - -

Zato što si ga prespavala lenjivice jedna:lol:

- - - - - - - - - -

Haha Red nasmeja me slatko

ne bi volele sigurna sam da vidite njegovu sparuškanu guzu svaki put kad pružite ruku da gucnete jedan gutljaj soka:rotf:

Mislim da bi to bila sjajna Podrška za dijetu. :lol:

Pa mi smo ovde Muškarci, jedemo kad smo gladni. :zkez:

- - - - - - - - - -

Šta sam ono htela? :think:
A da! Mac, mac! :rotf:

- - - - - - - - - -

Sad ozbiljno, Doče, super ti stoji ta brada. :ok:

- - - - - - - - - -

Mislim da bi to bila sjajna Podrška za dijetu. :lol:

Hahaha Kako se toga ranije nisam setila
Uradićemo gravuru sparuškanih muških zadnjica na tanjire i prodavaćemo kao revolucionarno novo sredstvo u borbi sa viškom kilograma
cena?
prava sitnica :lol:

- - - - - - - - - -

Тако је...

Имам додуше тренутке кад се назре жеља за ранијим устајањем и више рада, али то успешно угушим у самом зачетку :mrgreen:

Ti si moj čovek :obozavam:

Hahaha Kako se toga ranije nisam setila
Uradićemo gravuru sparuškanih muških zadnjica na tanjire i prodavaćemo kao revolucionarno novo sredstvo u borbi sa viškom kilograma
cena?
prava sitnica :lol:

Napokon ćemo se obogatiti!
Cherna-girl-thin.gif

Poslednja izmena:
Шта је, бре, вама, нема ме пола сата и све сте испобрисали :evil:

- - - - - - - - - -

Е, ај ћао онда, ко вас шмиргла...

Ja se mnogo izvinjavam, slučajno sam zaključala temu. :rumenko:
Nešto mi sve vreme kove, sad, dal je tablet, dal je net, dal je forum, pojma nemam....

Ja baš tada htela da odgovorim kad vidim zaključana tema i mislim se zašto zaključava na 790 strani :lol:

Ćao društvo, baš mi je drago da mogu da vam dočaram izlaske sunca :D
Doduše, sa terase nisu tako lepi naročito u ovo vreme godine, jer mi smetaju "nepristojne" zgrade od 10 spratova,
ja sam na poslednjem - osmom spratu "pristojne" zgrade od 8 spratova :malav:

Mnogo lepši izlasci su od sredine maja do sredine juna, kada ih hvatam na Dunavu. Tada sunce izlazi lenjo i polako
i boji Dunav od ljubičasto-plave do zlatne boje. To su najlepši momenti ranog ustajanja. To se inače dešava oko 4.30h.
Posle toga, sunce mnogo brže izlazi i odmah je visoko i više nema te lepote i čarolije :heart:

Poslednja izmena:
Шта је, мишови, ишла сам да једем, какви пешкири, какви одласци, какви позиви :zcepanje:
Е, а сад идемо негде на кафу, ту сам само док не кренемо...
Дакле, какве су то цица маце?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back