gost 408565
Primećen član
- Poruka
- 659
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, da, slicno je i ovde, samo sto ja uglavnom promenim u nase nazive, pa to tako i ostane navika. Posle kad nekom objasnjavam mahinalno izleti moj naziv pa me samo pogubljeno pogledaju

дивље је баш лепооо

Shatzi obavezno ubaci jos tih lavova vrh su slike
- - - - - - - - - -
Hoces nesto divlje

plus što sam jedan šumarak gde mi kučkari vodimo kučiće u dabl ju si(piš, kenj), ne znam kakose zove to šumače, ali ja mu nadenuo - Scheissewald

Super ...to je snezni leopard ?

Nadam se samo da nemas problem s 'izletanjem' kao ja.

Vrh jesnezni al bez snega

cim me vide macke legnu da spavaju

ma kako nemam, i kod švaba i kod naših...blamovi živi
sklopim neku rečenicu na nemačkom što je kod nas u žargonu normalno a kod njih ispadne ova reakcija -->
 ja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou
 ja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou 
Uglavnom tako budeja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou

ajojj majko, kombinujem ja i srpski i nemački i engleski, pa čak ubacim nešto i na latinskom...života mi
ee da, pre neku god, izmislim ti ja reč u priči sa jednim austrijancem - Ich bin patosiren (što bi značilo da sam se patosirao od piva noćas)
ali da viš' ukapirao čovek bez problema
 tako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju
 tako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju
Hehetako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju

Vrh je
Mada I ja kao I ova mala prosetam svuda za 5min u zoo vrtu i onda sledeca dva sata gledam samo lavove
- - - - - - - - - -
Uglavnom tako budeja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou

Haha pa toa pa zi ovu bruku...zove me jedan švaba poznanik preko ulice a men ise ušinuo vrat na spavanju
pa nikako da se okrenem, a što kažeš zablokira mozak i ne mogu da se u trenutku setim kako se kaže - okrenem, okrenuti
pa onda sklopim ja to ovako izvinjavajući se - Ich nicht kan rotate meine kopf, ich haben very, very schmerz
 tako I ja kad povezem nema da promasi
 tako I ja kad povezem nema da promasi
mene kad dozivaju odgovaram sa ich komme some
- - - - - - - - - -
mislis lavice

Hvala, lepe tete.
Čudan neki list.

previše je ovo  divljine za moj ukus..
 previše je ovo  divljine za moj ukus.. mada, slike su prelepe..
mada, slike su prelepe..