Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nadjoh ribu :lol:

IMG_1639.jpg

Simpaticna ribica :mrgreen:

- - - - - - - - - -

iam kolko oćeš ali se bojim da ne smorim jer zadnjih 10tak mojih fotki su bile iz divljine

Samo daj .. koga smara nek ne gleda :lol:

nabavi jednog imas ih gde god hoces i veoma su pametni :lol:

meni uvek bilo zao da drzim pticu u kavezu,a i kad smo bili mali papagaji su pobegli(i ribice su crkle its itd :lol:) tako da ko zna zasto je to dobro:rotf:
Ja bi htela da imam tako neku zivuljku koja mi povremeno svraca na prozor il pred vrata na has i mazenje a u slobodno vreme vilenise gde oce..Bila neka macka jedno vreme tu skakutala oko kuce al su je cini mi se napumpali pa je sad time okupirana X)Ahhhh kako brzo odrasraju :aha::lol:A bio i macor koji je preko terase usao u kucu al taj je i komsijama banjavao..Najace mi bilo pricam ja sa bratom kad odjednom vidim macka ulazi sa terase :eek::lol:

- - - - - - - - - -

slike su ti super,zavidim ti sad:))mada kontam da he trbe to smorilo..

- - - - - - - - - -

Tvoje dvoriste? :flert:

najn..

Alo snow CM je dete daj se kontrolirati.
ja bih taj podatak stavio kao obavezan i vidljiv (ako neko kani lagati,.. marim jaa,.. ali nikada ovaj svet neće biti potpuno virtualan,.. za to postoje drugačiji forumi,.. a i tamo se saznaa,.. ), glupo je ulagati energiju, emocije trošiti,.. da bi se posle postideo sebe (zaboga ja radim u prosveti,.. itd,.. )

Negoo,.. sam hteo da pitam gde da stavim oglas za još jednog komandosa dobrovoljca,..
da otmemo Poetessu,.. ustvari da je preotmemo,.. neko ju je oteo!!

Imate drugo objašnjenje (nemojte Ono,.. ona je na odmoru,.. i ja sam ;) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back