Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
da nisi stavio likn nikad mi ne bi palo na pamet da i oni mogu da blebecu ko papagaji

- - - - - - - - - -
Stvarno?
Tvoje mesto komso, civilizacija
Gde vodi ova kapija?![]()
ma u neko dvoriste malo nigde bitno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nisi stavio likn nikad mi ne bi palo na pamet da i oni mogu da blebecu ko papagaji

Stvarno?
Tvoje mesto komso, civilizacija
Gde vodi ova kapija?![]()

Slaba, slaba al je lepa sumaovo ja zovem pitomi krajevi
slaba je ovo divljina
Daj svoju divljinu, ako imas :dkanadski gulaš

nadjoh ribu
![]()

iam kolko oćeš ali se bojim da ne smorim jer zadnjih 10tak mojih fotki su bile iz divljine

da nisi stavio likn nikad mi ne bi palo na pamet da i oni mogu da blebecu ko papagaji![]()

Pošto je ljut dodam kašiku sirupa od javora .Ne zezaj? Nikad nisam probala. Kako se pravi?![]()
Pošto je ljut dodam kašiku sirupa od javora .

Simpaticna ribica
- - - - - - - - - -
Samo daj .. koga smara nek ne gleda![]()

nabavi jednog imas ih gde god hoces i veoma su pametni![]()
) tako da ko zna zasto je to dobro

A bio i macor koji je preko terase usao u kucu al taj je i komsijama banjavao..Najace mi bilo pricam ja sa bratom kad odjednom vidim macka ulazi sa terase 

)mada kontam da he trbe to smorilo..Tvoje dvoriste?![]()
meni uvek bilo zao da drzim pticu u kavezu,a i kad smo bili mali papagaji su pobegli(i ribice su crkle its itd) tako da ko zna zasto je to dobro
Ja bi htela da imam tako neku zivuljku koja mi povremeno svraca na prozor
Daj hint za 'tamo'Ima tamo mnogo simpaticnijih i zanimljivijih stvari. Krajem proleca je najlepse, vodicu te jednom![]()

lici na princa 

Alo snow CM je dete daj se kontrolirati.

Predomisljala sam se za poljubac
- - - - - - - - - -
Evo i zalazak, i dosta od mene za danas
Pogledajte prilog 449630

Predomisljala sam se za poljubac
- - - - - - - - - -
Evo i zalazak, i dosta od mene za danas
Pogledajte prilog 449630

ja bih taj podatak stavio kao obavezan i vidljiv (ako neko kani lagati,.. marim jaa,.. ali nikada ovaj svet neće biti potpuno virtualan,.. za to postoje drugačiji forumi,.. a i tamo se saznaa,.. ), glupo je ulagati energiju, emocije trošiti,.. da bi se posle postideo sebe (zaboga ja radim u prosveti,.. itd,.. )Alo snow CM je dete daj se kontrolirati.