Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si Daco:cmok2:Kako si,jel si bolje:zpozdrav:Ja bi stalno da bude zima:super::konfete:Prava,devojcica na snegu:zelenko2:

Prestao sam da kasljem, ali ne mrdam nidje, kao baba u bolesti sam, znaci i utovio sam se i sve. Sto se mene tice sto pre kad bi prosla zima bio bih hepi, ali hajde, ko moze neka uziva u zimskim carolijama. :) :cmok:

- - - - - - - - - -

Pusti Dacu,Delll.Oprosteno mu,drug je nas.Ckocila temperatura:lol:

Skocila, skocila, vrelina me obuzela. :rumenko: :D

:zag:

Prestao sam da kasljem, ali ne mrdam nidje, kao baba u bolesti sam, znaci i utovio sam se i sve. Sto se mene tice sto pre kad bi prosla zima bio bih hepi, ali hajde, ko moze neka uziva u zimslim carolijama. :) :cmok:

- - - - - - - - - -

Skocila, skocila, vrelina me obuzela. :rumenko: :D

:zag:

Stvarno ,Daco nema smisla.Dokle bweeee bolujes:zag:Tebe neka sredila,a neces da nam kazes:lol:

- - - - - - - - - -

Ja bi volela da u ovoj napacenoj zemlji samo da bude zima-leto:super:

Stvarno ,Daco nema smisla.Dokle bweeee bolujes:zag:Tebe neka sredila,a neces da nam kazes:lol:

- - - - - - - - - -

Ja bi volela da u ovoj napacenoj zemlji samo da bude zima-leto:super:

Omatorilo se moja Fitjo, kad bi me neka sredila to bi me okrepilo, a ovako nista od toga, bolujem i patim. :D A i jesam gnjecav, ne podnosim hladnocu. Pricam s burazerom, on je pravi, rodjeni hajlender, sljaka na Zlatiboru u skijaskom centru i kao Eskim je, otporan i stamen, npr. ponese sendvice za klopu i kad se vrati iz smene donese ih netaknute kuci, zaledjeni budu kao i on. :D A ja bih na njegovom mestu krepao posle tri dana. :)

Omatorilo se moja Fitjo, kad bi me neka sredila to bi me okrepilo, a ovako nista od toga, bolujem i patim. :D A i jesam gnjecav, ne podnosim hladnocu. Pricam s burazerom, on je pravi, rodjeni hajlender, sljaka na Zlatiboru u skijaskom centru i kao Eskim je, otporan i stamen, npr. ponese sendvice za klopu i kad se vrati iz smene donese ih netaknute kuci, zaledjeni budu kao i on. :D A ja bih na njegovom mestu krepao posle tri dana. :)

Ja bi se sa tvojim burazerom super slagalaz:)Daco.Samo u pokretu,drug.Nego Daco,da te priupita tvoj drug,da napravim konkurs,cim se vratim sa odmora.Napisi ti meni kakve zelis,visina duzina,zamalo da zaboravim sirinu:lol:Valjda ce se jave kao prijatelju her Ziki:lol::zag:

- - - - - - - - - -

Raspustila vas Tesa ...nista cestitke ,fotke cccccc :grudvanje3:

Daksi,Daksi skim se grudvas:zimag:

Ja bi se sa tvojim burazerom super slagalaz:)Daco.Samo u pokretu,drug.Nego Daco,da te priupita tvoj drug,da napravim konkurs,cim se vratim sa odmora.Napisi ti meni kakve zelis,visina duzina,zamalo da zaboravim sirinu:lol:Valjda ce se jave kao prijatelju her Ziki:lol::zag:

E Fitjko druze moj, da ti nisi zauzeta ja bih to tebi detaljno objasnio u cetiri oka, svaku pojedinost, svaku sitnicu bih predstavio, napravio bih specifikaciju, izlozio bih zelje, potrebe, mogucnosti. :rumenko: :lol:

Evo, moji gabariti ce se nazreti iz ove lanjske fotke, znaci ne biram ja prema sebi, mogu i sire i uze... :lol:

Gle kako sam se samo kulturno uzdizao... :lol:

Pogledajte prilog 421103

Cekam sneg :grudvanje3:

1929477_12599736857_2955_n.jpg

E Fitjko druze moj, da ti nisi zauzeta ja bih to tebi detaljno objasnio u cetiri oka, svaku pojedinost, svaku sitnicu bih predstavio, napravio bih specifikaciju, izlozio bih zelje, potrebe, mogucnosti. :rumenko: :lol:

Evo, moji gabariti ce se nazreti iz ove lanjske fotke, znaci ne biram ja prema sebi, mogu i sire i uze... :lol:

Gle kako sam se samo kulturno uzdizao... :lol:

Pogledajte prilog 421103

Ma Daco ti si prava Delija bweeee:cmok2:Nije mi jasno kako te grip cepao bweeee:mazi:

- - - - - - - - - -

Gde ga cekas,na koji peron:lol::zag:

Dacho na leto bices moj gost pa ce drug da sapne vilama da te izlece na njihov nacin..:per:
Haha,,ja krenuo unazad,i odnazad da listam poklone :lol:
Nemogu da krijem odusevljenje,a i bas se i slatko nasmejah..:lol:
Dakijev poklon forumasima sa masnicom i Delajtov kometar da se sad oseca kao ****** sa masnicom:rotf:
Daki,Daki nevaljala devojcice,,moram priznati da si to jako dobro smislila jer je tu i zenskih stvarcica a ima ovde nas nejebicara i nejebicarica..:bravo:
Tessa neumorna iz svih poza,nimalo naivno,da mi pet,sest puta i dah zastao..:obozavam:
Haha komsinicu je malo vreme zeznulo al za grupnjak se nije bas ni bunila :mrgreen:
Na moj poklon ne naidjoh,al silne komentare,Fineti i Mackica bas ste :per:
Tu je puz sa jednim rogom,,te oci he he he
Sve je lepo zamisljeno da Zarko Lausevic i film do sad za milionske gledanosti smislio..:malav:
Tek onako listao,al imam jos par dana da citam,,Bas mi je drago da je ovde svako svakom bitan..:heart:
Tu je Night prelepa,al mi Doc i fali..
Svaka cast svima ;)

Poslednja izmena:
Dacho na leto bices moj gost pa ce drug da sapne vilama da te izlece na njihov nacin..:per:
Haha,,ja krenuo unazad,i odnazad da listam poklone :lol:
Nemogu da krijem odusevljenje,a i bas se i slatko nasmejah..:lol:
Dakijev poklon forumasima sa masnicom i Delajtov kometar da se sad oseca kao ****** sa masnicom:rotf:
Daki,Daki nevaljala devojcice,,moram priznati da si to jako dobro smislila jer je tu i zenskih stvarcica a ima ovde nas nejebicara i nejebicarica..:bravo:
Tessa neumorna iz svih poza,nimalo naivno,da mi pet,sest puta i dah zastao..:obozavam:
Haha komsinicu je malo vreme zeznulo al za grupnjak se nije bas ni bunila :mrgreen:
Na moj poklon ne naidjoh,al silne komentare,Fineti i Mackica bas ste :per:
Tu je puz sa jednim rogom,,te oci he he he
Sve je lepo zimisljeno da Zarko Lausevic i film do sad za milionske gledanosti smislio..:malav:
Tek onako listao,al imam jos par dana da citam,,Bas mi je drago da je ovde svako svakom bitan..:heart:
Tu je Night prelepa,al mi Doc i fali..
Svaka cast svima ;)

Druze Nero:kpozdrav:Kakvo bweeee leto,Daca ne moze da ceka do leta.Treba ga spasiti sad i odmah:rtfm:

- - - - - - - - - -

Sta smo Mackica i ja-Finetiz:(najgora decica:zelenko2:

Dobro veče svima i srećna vam bila 2017. godina, da vam se ispune sve želje, da budete zdravi i veseli, da vam pare padaju sa neba pravo u džep, da lepo ručkate, putujete, slikate i uživate z:)

Ja sam 31. decembra krenuo na Zlatibor, danas se vratio, Zlatibor nisam video.... i tako :zelenko2:

Dobro veče svima i srećna vam bila 2017. godina, da vam se ispune sve želje, da budete zdravi i veseli, da vam pare padaju sa neba pravo u džep, da lepo ručkate, putujete, slikate i uživate z:)

Ja sam 31. decembra krenuo na Zlatibor, danas se vratio, Zlatibor nisam video.... i tako :zelenko2:

Ako ti je bilo lepo..bas te briga..:nosijelku:

Ako vas ne mrzi da čitate, evo mog novogodišnjeg putovanja:

Jesam ja rekao da idem za NG na Zlatibor?z:lol:
Idemo u kuću, svega ima, samo da se donese hrana. Brdo hrane i puno pića, NG čekamo u nekom lokalu…
E pa …. Jesam krenuo, ali nisam stigao:zblesav:

31. decembra, pre podne, menja se plan, ne idemo mojim kolima, dolazi prijatelj po mene. Svraćamo još po dvojicu, pa oko 12.30 konačno krećemo.
Čim smo izašli iz Beograda zovemo neku pečenjaru u Čačku i naručujemo pečenje…onako, baš da ga ima…

Stižemo u Čačak – menja se plan
Idemo do Požege, tu ćemo svi dočekati Novu godinu u nekom klubu, pa kad se naspavamo – pravac Zlatibor.
Smeštamo se u kuću i stan, šuri se alkohol. Pre ponoći svi se opijanili, osim nas dvojice koji ne pijemo. Bila super muzika, do ponoći se svirao rock, posle došli trubači, pa udri po narodnjacima.

01.januara ipak idemo na Zlatibor, dok se svi probude, doručkuju, ispiju kafe…..to traje do podne.
U podne – promena plana
Ostaje se u Požegi. Alkohol-hrana-alkohol-hrana….repriza dočeka, atmosfera odlična.

Ok, 0. januara idemo na Mačkat na ručak, pa na Zlatibor. Takav je dogovor
Međutim….ceo dan ne možemo da pokupimo poginule i ranjene z:mrgreen:
I šta da se radi, ostaje se i treće veče.
Jutros zove drug koji nam je dao ključ od kuće na Zlatiboru, kaže da ne ostavimo svinjac tamo jer dolazi sa ženom za Božić, ja ga uveravam da će sve biti onako uredno i čisto kako je i ostavioz:lol:
I tako….super je bilo:ztorba:

Ako vas ne mrzi da čitate, evo mog novogodišnjeg putovanja:

Jesam ja rekao da idem za NG na Zlatibor?z:lol:
Idemo u kuću, svega ima, samo da se donese hrana. Brdo hrane i puno pića, NG čekamo u nekom lokalu…
E pa …. Jesam krenuo, ali nisam stigao:zblesav:

31. decembra, pre podne, menja se plan, ne idemo mojim kolima, dolazi prijatelj po mene. Svraćamo još po dvojicu, pa oko 12.30 konačno krećemo.
Čim smo izašli iz Beograda zovemo neku pečenjaru u Čačku i naručujemo pečenje…onako, baš da ga ima…

Stižemo u Čačak – menja se plan
Idemo do Požege, tu ćemo svi dočekati Novu godinu u nekom klubu, pa kad se naspavamo – pravac Zlatibor.
Smeštamo se u kuću i stan, šuri se alkohol. Pre ponoći svi se opijanili, osim nas dvojice koji ne pijemo. Bila super muzika, do ponoći se svirao rock, posle došli trubači, pa udri po narodnjacima.

01.januara ipak idemo na Zlatibor, dok se svi probude, doručkuju, ispiju kafe…..to traje do podne.
U podne – promena plana
Ostaje se u Požegi. Alkohol-hrana-alkohol-hrana….repriza dočeka, atmosfera odlična.

Ok, 0. januara idemo na Mačkat na ručak, pa na Zlatibor. Takav je dogovor
Međutim….ceo dan ne možemo da pokupimo poginule i ranjene z:mrgreen:
I šta da se radi, ostaje se i treće veče.
Jutros zove drug koji nam je dao ključ od kuće na Zlatiboru, kaže da ne ostavimo svinjac tamo jer dolazi sa ženom za Božić, ja ga uveravam da će sve biti onako uredno i čisto kako je i ostavioz:lol:
I tako….super je bilo:ztorba:

Jel se to zaratilo ,ranjeni:zelenko2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back