Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
15xn9kz.jpg

Ovako i sad nešto za mog kolegu @Fortesa :konfete:
...
Dragi naš Mozaični @Entony Bourden :lol: a možda bi mogao biti i moj trenutno omiljeni i egzotični :zper: Mark Wiens :lol:
Našla sam nešto preturajući po mašnicama i ukrasnom papiru :lol:
Nećeš verovati ali tvoja drugarica @Tessa ima čak i dokaz da je pravila neko jelo :rotf:
Dobro zli jezici bi rekli da suši nije neko jelo :zkez:
Mislim nema tu neke mudrosti, ali prosto moraš da vidiš taj rad ruku, to jest prstića, sve sa prstenom na ruci :zkez:
Znam, znam...padam na sanitarnoj garant! :lol:

XrIw4Y.jpg

Imam negde i sliku gotovog jela, ali nisam htela da te zamaram sa mojim radovima iz Paklene kuhinje :lol:
..
Zato dragi moj za tebe ipak nešto bolje iz pravog restorana i hotela :kuvar5:
Jeste da je doručak, ali nema veze :lol: imam i nešto slatko pa ću da te zavaram sa time :zblesav:

po2sGG.jpg

I home made Švarcvald rolat :kolac: :njam:
Imaš sreće Deda Mraz je mislio na tebe tako da dragi moj želim ti svu sreću i sve najbolje u NOVOJ GODINI:zjelka2: i još puno putovanja i hedonizma :heart:

zMxSxg.jpg

Vidim da nam je tu i Mačkica kako je ja zovem :zag: to jest naša drugarica @Mačka Zagrebačka :heart:
Draga ti si nam se pridružila, nadam se da smo ti bili dovoljno interesantni i zabav

ni :lol:
Bilo je tu mnogo lepih fotografija i ona tvoja u crnoj haljini koja nas je prilično sve oduševila..sećam se komentara kolege @Fortesa :lol:
....
Draga moja u Novoj godini želim ti svu sreću, ljubav i zdravlje pre svega :zjelka2:

Kad ugledam ovu moju lepu macu, uvek se setim tebe, pa zato rešila sam da ti poklonim ovu šolju z:kiss:

Nadam se da ti se sviđa, a druga Keksića ćemo i dalje iskorišćavati da nam kuva kafice :zkez:

P5Umnr.jpg

Draga Tesa :heart:, hvala na divnim željama i preslatkom poklonu :D
Stvarno je tu uvijek veselo i zabavno, divni ste :obozavam: a kad se samo sjetim one price u slikama :lol:
evo par šalica za kavu, pa neka svatko bira prema rasploženju :) a Keksic neka puni :zper: (salice s jutarnjom kavom )
1hfajn.jpg

Draga Tesa :heart:, hvala na divnim željama i preslatkom poklonu :D
Stvarno je tu uvijek veselo i zabavno, divni ste :obozavam: a kad se samo sjetim one price u slikama :lol:
evo par šalica za kavu, pa neka svatko bira prema rasploženju :) a Keksic neka puni :zper: (salice s jutarnjom kavom )
1hfajn.jpg

Hvala draga :heart:

Evo još jednom samo za tebe :zper:

pp7HoA.jpg

Macino brdo i @Keksić Nero i @Tibi kako ga čuvaju :rotf:

Jedva sam ja sačuvala tog našeg nestašnog drugara :lol: Hajde onda da vam dam Novogodišnji updejt :lol:

Ja i @Nero Keksić smo dobili ponudu da snimimo film :rotf: @Tibi nam je preko njegove italijanske veze to omogućio :lol:
Ja ću biti @Laura a @Nero će se zvati @Sesso Nero :zper:

Bićemo rich and famous :zaljubljena:

dVrZ0X.jpg

Naravno ja ću biti francuska sobarica :zkez:
Šta bih ja drugo bila inače :lol: A on će biti sexy mađioničar :lol:
...
Vidi se da mu je već slava udarila u glavu, a ja ću morati sama da rešim taj problem :rotf:
..
dobro trebaće mi pomoć @Maco...znaš kakav je naš drugar :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back