Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To dolazi u obzir samo ako me voze u limuzini...:lol:

ja mislim da je on izuzetan vozač da ti kažem...ne poznajem ga...ali ono malo što sam videla...i sudeći ovde po iznetom stavu...mislim da je baš oprezan i savestan vozač :lol:
..
a mogu da ti kažem na primer ja......ako skontam da neko nije dobar vozač z:(( počne nešto da divlja ili da non-stop komentariše druge...e onda ne znam šta bih ti rekla, da mi je rođeni brat...taj me neće nigde više voziti. :zelenko2:

nije, čak sam se najeo bananica

Je l to onih sa aditivima i raznim konzervansima...pih, nije ni cudno sto bljujes vatru..

ja mislim da je on izuzetan vozač da ti kažem...ne poznajem ga...ali ono malo što sam videla...i sudeći ovde po iznetom stavu...mislim da je baš oprezan i savestan vozač :lol:
..
a mogu da ti kažem na primer ja......ako skontam da neko nije dobar vozač z:(( počne nešto da divlja ili da non-stop komentariše druge...e onda ne znam šta bih ti rekla, da mi je rođeni brat...taj me neće nigde više voziti. :zelenko2:

Sudeci po mojoj iznetoj fotki, nije trebalo ni dozvolu da dobijem...
Missim, toliko o tom poznavanju....:lol:

Poslednja izmena:
y.jpg

Ohhhhh :balavi:

What is: prejedeš se?:zelenko2:

Dobro veče :p

Ne gledaj u te kolače...znaš da od Nove godine donosiš drugačije odluke :zkez:

Zdravije :lol: svaki dan fiskultura, pešačenje do prodavnice, umesto vožnja kolima, jedna jabuka na dan, plivanje u večernjim terminima, integralni keksić jedan na dan i tako dalje i tako šire:zkez:

- - - - - - - - - -

suze mi idu ako mi se usi ponovo zapuse ubicu pticicu :zcepanje::zcepanje:

Čari učenja stranih jezika :lol:

Je l to onih sa aditivima i raznim konzervansima...pih, nije ni cudno sto bljujes vatru..

Sudeci po mojoj iznetoj fotki, nije trebalo ni dozvolu da dobijem...
Missim, toliko o tom poznavanju....:lol:

Nije on to rekao :lol:
...
On samo uočava, obraća pažnju na detalje :lol:
...
Da ti kažem, parkiranje uopšte nije jednostavna stvar :nono2: i ja na primer iako ne vozim, ja bih bila voljna slušati od nekog ako poseduje više znanja na tu temu :zkez: može svašta da se nauči uz one tvoje kolačiće :lol:

...
sad ću i ja morati nešto sa aditivima da pojedem :lol:
...samo što mi se od toga rasplinu misli, ja ne bljujem vatricu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back