- Poruka
- 3.111
Nemogu da legnem tako rano u 10 nisam ja dete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam..moj slucaj..pa da nisi ti dete ti si veliki dećko..Baja-mali-Knindza:Nemogu da legnem tako kasno. nisam ja dete.

Alo..pa kada ti dodjes u nase godine videces kada ces legati..strelac95:Dobro, pa ti legni u 12 sati.

ma nece ni spavati. ja sad za raspust sam lezo oko 6 a ustanem oko 16milton:Alo..pa kada ti dodjes u nase godine videces kada ces legati..![]()
Ma to..ali ja jos manje spavam..uvek me probudi drugarica da idem kod nje na kafu i slicno..i to bude ono legnem u 7 a ustanem u 11..i tako svaki dan..Baja-mali-Knindza:ma nece ni spavati. ja sad za raspust sam lezo oko 6 a ustanem oko 16

Odgovara,odgovara... Hvala!milton:Evo ja cu ti dati...kao drugarica cini drugarici...
![]()
Jel odgovara??
Može...strelac95:Moze samo gde je cokolada?
Tu je sladoled..kako ga ne vidis...?? Meni je ok a i nisam tebe pitala da li ti se svidja nego nju!!!!!!!!!strelac95:Moze samo gde je cokolada?

Srago mi je da ti se svidza...Naughty_Angel:Može...![]()
zato sada prijatno ti bilo..
Hvala,bilo je ukusno...milton:Srago mi je da ti se svidza...zato sada prijatno ti bilo..
![]()
ma idi..samo ne znam sta ce ti sveske za skoli ali ajde..Naughty_Angel:E,ljudovi,ja moram da idem da kupim sveske i sva ostala sranja što
mi trebaju za školu...Doći ću kasnije... Pozzzzz

Naughty_Angel:E,ljudovi,ja moram da idem da kupim sveske i sva ostala sranja što
mi trebaju za školu...Doći ću kasnije... Pozzzzz
Nema na cemu sve za tebe..Naughty_Angel:Hvala,bilo je ukusno...![]()

O boze..pa gde cete svi ne idete na sud nego u skolu...koji ce vam sveske brate uzmes jednu svesku i kraj..to je zakon..strelac95:I ja trebam to da uradim. Vidimo se :-D :-D :-D :-D :-D :-D

to moze u srednjoj ali u osnovnoj morash za svaki prednet posebnu sveski..milton:O boze..pa gde cete svi ne idete na sud nego u skolu...koji ce vam sveske brate uzmes jednu svesku i kraj..to je zakon..![]()
Ne znam ja ne kupujem knjige....Natasha :))):to moze u srednjoj ali u osnovnoj morash za svaki prednet posebnu sveski..
JBT sad kad pogledam mene knjiga iz engleskog izadje ok o 800 dinara..:shock:
prvih mesec dana ja idem bez icega u skolu..
Heh kada bi mi to smeli...milton:Ne znam ja ne kupujem knjige....prvih mesec dana ja idem bez icega u skolu..
![]()

Ma meni nikada nisu kenjali ono bila sam dobar djak i onda nikada me nisu proveravali..