Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi pomoc. Kako da postavim foto, a da bude u punoj velicini?
Predivno Brajane, potpuno oslikava tvoj avangardni duh.
Jedino fali malo kolorita da doprinese dinamici.
Nu, šalu na stranu.
Koristim Google Picasa, otvoriš nalog i preko njega postavljaš fotke na net pod tvojim imenom, a odatle kopiraš URL fotke koje želiš ovde da postaviš u punoj veličini
Meni se recimo svidja dubina pozadine koju oko ne moze tacno da odredi jer nema s cime da uporedi (ne vidi se tacna pozicija lampi u odnosu na brdo/sumu ni kako/koliko se brdo kosi prema vrhu), pa me bas onako opusta kad se zagledam (utonem) u ovu sumu. Mislim da bi bilo bolje bez kablova. Eto, nije bas tehnicki komentar, al je iskren.![]()
А, пази да је и мени једна од мисли, још за време фотографисања била отприлике "е, још да нису ту ти каблови".Kako to mislis da bi "bolje bilo bez kablova" ako su kablovi tamo?
Slika odrazava MOMENAT STVARNOSTI u kome je snimljena, a ne nase zelje...
Inace, veoma se slazem sa idejom da prvo postavljac, a zatim i posetioci KOMENTARIUSU POSTAVLJENE SLIKE.
Свиђа ми се, показује добро око фотографа, и упркос "испраних" боја.Par starijih škljocara sa analognim idiotom
![]()
![]()
![]()
Ова ми је баш речита, не само зато што су ми одрази једна од омиљених тема.
Ова ми је баш речита, не само зато што су ми одрази једна од омиљених тема.
A sve ovo gore potvrdjuje moje reči, da je ipak bolje dati repku nego pisati besmislene komentare
Brajane.breeeeee..nije bolje..bolje je oba cvaj..repka + komentar..A sve ovo gore potvrdjuje moje reči, da je ipak bolje dati repku nego pisati besmislene komentare
И једна и друга варијанта имају своју занимљиву причу, барем ја некад волим и "шири контекст", но и мени је овај пут ова кропована концентрисанија, јача.Ovo je bas super slika sa "zatalasanom" refleksijom. Medjutim ovi objekti u pozadini mi se bas ne svidjaju, plus obiluju nekim sitnim detaljima koji privlace paznju. Meni bi ovako bilo bolje...
![]()
Brajane.breeeeee..nije bolje..bolje je oba cvaj..repka + komentar..
Da objasnim sebe...volim da uživam gledajući fotografije, komentarišem na pdf Politika
ps. A i ne dajem repke, takodje
Ovo je bas super slika sa "zatalasanom" refleksijom. Medjutim ovi objekti u pozadini mi se bas ne svidjaju, plus obiluju nekim sitnim detaljima koji privlace paznju. Meni bi ovako bilo bolje...
![]()