nexxx011
Ističe se
- Poruka
- 2.875
Mi već 8 godina čekamo strani kapital, a naša Vlada ne čini ništa kako bi pokušala sama da oživi posustalu privredu.
Iz mog životnog iskustva znam da tuđa ruka svrab ne češe, pa ako sedim i čekam da me neko počeše - ima da se načekam.
Veliki problem kod nas je veliki procenat neobrađene obradive površine. Istovremeno naša sela su sve pustija, a Beograd sve natrpaniji. Ta jeftina radna snaga bi mogla da se zaposli, ali ne u Beogradu i većim gradovima, bez uplitanja stranog kapitala. No, ne vidim uopšte dobru volju ni kod vlasti ni kod opozicije da se na tome nešto i uradi.
Ja stvarno ne znam gde ti živiš ili ne znaš šta se u Srbiji dešava....................Da li ti znaš ukupan iznos uloženog stranog kapitala u Srbiji od 2000 pa na ovamo.....................Podsetiću te samo na poslednju veću stranu investiciju kada je Telenor kupio Mobtel i dao 1.5 milijardi eura.......................Hoćeš dalje da ti nabrajam.....................Toliko nije u Srbiju uloženo za 11 godina vladavine Miloševića..............