Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zadnja manga je dobra kao i prethodna....Najbolje je to sto konacno Rasen Shuriken usavrsen i baca ga kao shuriken i9 sece dva painova tela...na kraju ubija i 5 telo i ostaju samo on i Pain ali mu se gasi sage mod! xD

Ne verujem da je mrtav jer bi onda rekli da jeste....ima neka misterija tu....bash me interesuje shta ce Naruto da uradi sa poslednjim Pein-om....msm vishe nije u sage modu....mada ima neki kec u rukavu sigurno....a moguce je i da kyubbi bude o5 u akciji...

Poceo me je ozbiljno nervirati Naruto, Od toliko vremena trenirajuci nije za sada naucio a ma bash nijednu novu tehniku neko je samo unapredio rasengan. Kishi jesili za ime boga ti normala, daj malo neke nove akcije, a ne samo dosadni kage bunshin i rasengan...z:((

VoZdra swima!!!ja jedino gde sam gledao naruta je na ultri i sada sam poceo na jetixu i interesuje me koja je epizoda kada je odredjeno onim brojevima da se bore saske i gaara????e dotle sam tek stigao i jel mozete da mi kazete odakle skidate epizode???

Odlican mi je ovaj capter... Konacno smo doshli do konacnog raspleta. Naruto sage mode vs. Pain god realm u punoj snazi, ili shto bi neki rekli 1 na 1z:D, naruto u rezervi ima josh jednog klona sa njim i 2 rasen shurikena... Ko zna moze svashta da se izdeshava!!! Mada moze svashta da se izdeshava, konan da uleti u fight, ali mislim da ili pain god realm nece biti mrtav ili ce ga naruto ubiti i ovaj mu reci da ustvari nagato kontrolishe svih pet tela i da je on ustvari glavini neprijatelj!!!

Mislim da ce se Pain postarati da onemogući Naruto da prizove onog klona u rezervi.
The Rock na koga misliš da će ga ubiti pa će mu reći gde je Nagato,ako misliš na god realm telo on je već mrtav tj. leš.

Konačno mesto gde me ljudi neće gledati O_o pogledom kad kažem da gledam Naruta xD Počela sam serijalima na Ultri, iskreno, prvu epizodu sam uhvatila sasvim slučajno i bila sam više nego iznervirana ponašanjem Naruta Uzumakija (ja bi njega preko kolena pa po guzi), jer sam, kao i većina ljudi koja se nije sretala sa anime i manga umetnošću, mislila da "ne vredi ni za *****", ali sam posle druge epizode nastavila s "ludilom" :) Odgledala sam sve što se puštalo na Ultri i žestoko se smorila kad su počeli da repriziraju... Pa sam uspela da ubedim druga da skine sve serije, mada mi je želja da čitam i mangu (valjda pogodih padež). Pokušala sam sama da skinem preko sajtova koje ste ponudli na prethodnim stranama ali sam uspela samo da nađem opciju za čitanje, download nikako. Stupid me *_*

Citala sam i vaše komentare za svakog lika posebno, ne vidim smisao da citiram i ponavljam već rečeno ;) Ono što me je najviše privuklo da gledam ovu seriju je činjenica da svaki lik iza sebe ima dobru priču, koja me uvek, ali uvek, oduva *_* A ako sam smorena samo pogledam sliku Guy-a ili Rock Lee-a i komiram se xD Naročito fan art vezan za njih, ili bilo koji drugi lik, ljudi umeju da budu baš kreativni. Npr scena borbe Lee-a i Gaara-e:
Gaara_Vs__Lee_by_Fl1p0ut.jpg

I još par:

GaaLee_Smile_For_the_Camera_by_geda.jpg

GaaLee___cooking_time_by_DarkSahdow.jpg

P.S.: čitala sam na nekom fan sajtu da Kakashi neće umreti, zamislite samo nekog klinca koji ima njegove figurice, posteljinu ili plišanu lutkicu kako sa suzama u očima saznaje da je Kakashi mrtav. A i roba sa njegovim likom se dobro prodaje. I previše je ql da bi bio mrtav xD Mada to važi i za Itchija, pa ga lepo udesili... Čekam, kao i milioni drugih ^.^

P.P.S: pokušala sam da postujem slikice kao thumb ali ne mogu /hacker na kubni, nema šta :( I ako ih je neko već postovao, sorry :(

Mislim da ce se Pain postarati da onemogući Naruto da prizove onog klona u rezervi.
The Rock na koga misliš da će ga ubiti pa će mu reći gde je Nagato,ako misliš na god realm telo on je već mrtav tj. leš.

Imak je ziv i preta path... Hteo sam da kazem na deva path, odgledavshi poslednji chapter postaje mi sve zanimljivije, iskreno mislim da ce se naruto izvuci!!!

ma mrtav je....jer rekao Naruto kako vise ne oseca njegovu chakru.....:(

koju moze da ne osjeca kada jedan anbu sakrije svoje prisustvo chakre ili kada je na tolikom low level-u da ne moze da je registruje
a Kashi je potrosio poprilicno svoju, vjerovatno je na najlow levelu mogucem...

njah, napravila sam pauzu od mjesec dana i onda procitala sve nove brojeve :mrgreen:

Back