Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Itachi rulez, jedan jedini!!!
194.jpg

Shta mislite...koji bi bio savrshen tim....mislim po veshtinama....sa 3 ili 4 chlana....?????
:)))))))))
P.S. Ne mora da bude neki koji postoji tipa Hinata, Kiba i Shino....nego vi smslite koji bi tim bio najbolji i recite zashto....!!!

Shta mislite...koji bi bio savrshen tim....mislim po veshtinama....sa 3 ili 4 chlana....?????
P.S. Ne mora da bude neki koji postoji tipa Hinata, Kiba i Shino....nego vi smslite koji bi tim bio najbolji i recite zashto....!!!

neji i/ili hinata,sasuke i naruto,ili Lee naruto i/ili sasuke i hinata ili neji

Koliko glup chapter....ne verujem....Konohmaru zna rasengan....rasengan je od sada najgluplja tehnika u mangi....katastrofa....znachi ne verujem....a za Kakashija nishta....nije se ni pojavljivao u chapteru, a kamoli novi sharingan...isto vazi i za Naruta...nije se xhak ni pojavio, a kamoli nauchio neshto....aaaaaaaaa ne verujem.....nedelju dana chekam da izadje novi chapter i ono nevidjeno sra*e.....Kishi je napravio nevidjenu glupost......................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koliko glup chapter....ne verujem....Konohmaru zna rasengan....rasengan je od sada najgluplja tehnika u mangi....katastrofa....znachi ne verujem....a za Kakashija nishta....nije se ni pojavljivao u chapteru, a kamoli novi sharingan...isto vazi i za Naruta...nije se xhak ni pojavio, a kamoli nauchio neshto....aaaaaaaaa ne verujem.....nedelju dana chekam da izadje novi chapter i ono nevidjeno sra*e.....Kishi je napravio nevidjenu glupost......................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo malopre mi rece drugrica za novi chapter :D
LOL konohamaru je rasengn kao kliker a uspeo je da sj.ebe pein-a
HAHA ni jedan od ovih 6 pein-a nije pravi :dash: sad ce ispasti da ih jiraiya kontrolise :rotf:
Stvarno gde su naruto i kakashi......LoL bar su desifrovali poruku xD
A ono zadnje telo sto je pojavilo (u ovom chpteru) je iz Yamanaka klan-a :D (jel tako? )

Evo malopre mi rece drugrica za novi chapter :D
LOL konohamaru je rasengn kao kliker a uspeo je da sj.ebe pein-a
HAHA ni jedan od ovih 6 pein-a nije pravi :dash: sad ce ispasti da ih jiraiya kontrolise :rotf:
Stvarno gde su naruto i kakashi......LoL bar su desifrovali poruku xD
A ono zadnje telo sto je pojavilo (u ovom chpteru) je iz Yamanaka klan-a :D (jel tako? )

Ma ebem li ga....ko zna.....vishe se nishta ne zna.....

ime je for shit,metalni daj reputaciju jadan sam imam samo jednu kockicu(X-Q-z za spam)

Ti ne znas ni zbog cega je to ime xD

@tema / narutard-i

jel gledao neko epizodu (novu) mene i dalje mrzi da je pogledam :D

izvinjavam se.aj mi objasnite nesto,ako sam lepo shvatio wind relase-rasengan i wind relase-rasenshuriken nije isto,citao sam nesto na narutopediji,i ako sam sve lepo shvatio to nije isto.

nije isto.....a wind release takoreci nema veze (mislim ima ) xD
rasenshuriken je rasengan u obliku shuriken-a
a ovaj je rasengan sa wind chakrom valjda (ili obican rasengan nisam siguran :D )

Zato sto rasengan poprima oblik surikena.Ali nije samo to u pitanju.Rasenshuriken je daleeeeko mocniji od obicnog rasengana.Stim sto kada ga koristi steti i sebi a ne samo neprijatelju.Videces.A metalni nova epizoda je tako cooooool!!!!!!!!!NAs kako je uradjeno kada naruto pogodi kakuzu time...Au brate sta reci vise :D

Zato sto rasengan poprima oblik surikena.Ali nije samo to u pitanju.Rasenshuriken je daleeeeko mocniji od obicnog rasengana.Stim sto kada ga koristi steti i sebi a ne samo neprijatelju.Videces.A metalni nova epizoda je tako cooooool!!!!!!!!!NAs kako je uradjeno kada naruto pogodi kakuzu time...Au brate sta reci vise :D

1. call me Nikola :D
2. Odgleda cu :D
3.On to nece nikad videti ;)

Nova epizoda je ok,mada nije bila toliko dinamicna kao par predhodnih
U svakom slucaju zanimljiva je

Sto se mange tice i Konohamaru-ovog rasenngana ne razumem ili nije dobro objasnjena
sama poenta kako je on to uopste i naucio...

Ranije smo gledali niz epizoda i manga chaptera kako se jadan Naruto muci da prepolovi list

A prema zadnjem chapteru ispade kako je Konohamaru savladao samo gledanjem :)

Nova epizoda je ok,mada nije bila toliko dinamicna kao par predhodnih
U svakom slucaju zanimljiva je

Sto se mange tice i Konohamaru-ovog rasenngana ne razumem ili nije dobro objasnjena
sama poenta kako je on to uopste i naucio...

Ranije smo gledali niz epizoda i manga chaptera kako se jadan Naruto muci da prepolovi list

A prema zadnjem chapteru ispade kako je Konohamaru savladao samo gledanjem :)

Verovatno ga je Naruto poducavao :D (uh to nema sanse al nema veze)
A meni je smesno to sto mu je rasengan kako kliker xD (a jak kao hmmm ne znam sta xD )
Epizodu jos nisam pogledao xD al nema veze (:

Đavola rank A tehnika najveći debili u mangi ga uče za nedelju dana:poludeo:Baš sam nešto razmišljao nismo videli Sasukea jedno 100 god šta mislite hoćeli se on nekako ubaciti u sadašnji tok radnje:D,kad smo već kod toga šta se desilo sa onim timom koji je raikage poslao(ona sisata,ona ravna kao ploča i onaj lik koji zajebava ove predhodne dve)I još jedna stvar

WHERE THE FUC* IS KAKASHI!!!!!!!!!!!!!

Pa Konohamaru je imao 3 godine da nauci Rasengan.
A izgleda da ima mnogo chakre. Vec dva klona je napravio. Mozhda je koristio Kakashijev metod.

Madara, Pain, Namikaze Minato i Itachi.

.... =/

Back