Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shta mislite...koji bi bio savrshen tim....mislim po veshtinama....sa 3 ili 4 chlana....?????
))))))))
P.S. Ne mora da bude neki koji postoji tipa Hinata, Kiba i Shino....nego vi smslite koji bi tim bio najbolji i recite zashto....!!!
Shta mislite...koji bi bio savrshen tim....mislim po veshtinama....sa 3 ili 4 chlana....?????
))))))))
P.S. Ne mora da bude neki koji postoji tipa Hinata, Kiba i Shino....nego vi smslite koji bi tim bio najbolji i recite zashto....!!!
Koliko glup chapter....ne verujem....Konohmaru zna rasengan....rasengan je od sada najgluplja tehnika u mangi....katastrofa....znachi ne verujem....a za Kakashija nishta....nije se ni pojavljivao u chapteru, a kamoli novi sharingan...isto vazi i za Naruta...nije se xhak ni pojavio, a kamoli nauchio neshto....aaaaaaaaa ne verujem.....nedelju dana chekam da izadje novi chapter i ono nevidjeno sra*e.....Kishi je napravio nevidjenu glupost......................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo malopre mi rece drugrica za novi chapter
LOL konohamaru je rasengn kao kliker a uspeo je da sj.ebe pein-a
HAHA ni jedan od ovih 6 pein-a nije pravisad ce ispasti da ih jiraiya kontrolise
Stvarno gde su naruto i kakashi......LoL bar su desifrovali poruku xD
A ono zadnje telo sto je pojavilo (u ovom chpteru) je iz Yamanaka klan-a(jel tako? )
Ma ebem li ga....ko zna.....vishe se nishta ne zna.....
LOL!
Konohamaru zna rasengan !
Au...unistili su anime/mangu !
miXed hvala na razumevanju.....HAHA jel vam se svidja ime teme????Ja sam rekao Konohamaru is gay al dobro moze i ovo.....yay
Ne skreci sa teme.ime je for shit,metalni daj reputaciju jadan sam imam samo jednu kockicu(X-Q-z za spam)
Ne skreci sa teme.
ime je for shit,metalni daj reputaciju jadan sam imam samo jednu kockicu(X-Q-z za spam)
izvinjavam se.aj mi objasnite nesto,ako sam lepo shvatio wind relase-rasengan i wind relase-rasenshuriken nije isto,citao sam nesto na narutopediji,i ako sam sve lepo shvatio to nije isto.
Ti ne znas ni zbog cega je to ime xD
Zato sto rasengan poprima oblik surikena.Ali nije samo to u pitanju.Rasenshuriken je daleeeeko mocniji od obicnog rasengana.Stim sto kada ga koristi steti i sebi a ne samo neprijatelju.Videces.A metalni nova epizoda je tako cooooool!!!!!!!!!NAs kako je uradjeno kada naruto pogodi kakuzu time...Au brate sta reci vise![]()
Nova epizoda je ok,mada nije bila toliko dinamicna kao par predhodnih
U svakom slucaju zanimljiva je
Sto se mange tice i Konohamaru-ovog rasenngana ne razumem ili nije dobro objasnjena
sama poenta kako je on to uopste i naucio...
Ranije smo gledali niz epizoda i manga chaptera kako se jadan Naruto muci da prepolovi list
A prema zadnjem chapteru ispade kako je Konohamaru savladao samo gledanjem![]()
))))))))