Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chapter je trulež,apsolutno nije bilo ničeg zanimljivog u njemu samo su nešto razvlačili,potrošili su 5 str na to kako se ebisu priseća naruta a mogli su ubaciti nešto zanimljivije(Kakashi),naruto će stoposto uspeti da prikupi natural energy u pokretu što će biti glupo,Konohamarua će sigurno neko spasiti neverujem da će umreti.

Potpisujem...Konohamaru nece stradati...a bilo bi stwarno glupo da Naruto uspe neshto shto je nemoguce...!!

E ljudi o kakvom je machu bilo rech...wezano za Itachija?
I ako neko moze da ponovi sposobnosti njegovog MSharingana
Verovatno misliš na Totsuka no Tsurugi (十拳剣, Ten Hands Long Sword) iliti Sakenagi Longsword (酒刈太刀, Sakenagi no Tachi; Sake Cutter Longsword) to je mač koji spada u u Itachijevu treću i najaču Mangekyo Sharingan tehniku zvanu Susanoo kada se oko Itachija stvori neko biće od čakre.Susanoo u jednoj ruci drži gore pomenuti mač koji može da sealuje bilo šta probode kaže se da je on najbolji za kontranapad od Orochimaruovog Kusanagi mača inače Orochimaru je unišen od ovog mača(sealovan).Susanoo u drugoj ruci drži Yata no Kagami (八咫鏡, Eight Span Mirror) ogledalo za koje se kaže da može da odbrani bilo koji napad,tehnički Itachi je nepobediv sa ovom tehniko,ali ga jako uništava pošto nema Eternal Mangekyo Sharingan zamislite tek Madaru koji ga može koristiti koliko hoće(ako ga ima).Peostale dve Mangekyo Sharingan tehnike su mu Tsukuyomi neverovatno jak Genjutsu koji zarobljava protivnika u drugi iluzioni svet i tamo im izgleda da ih je mučio nekiliko dana a u stvarnosti je prošlo samo nekoliko sekundi(Kakashija je tri dana ubado mačem) ovu tehniku radi sa svojim levim okom.Svojim desnim okom može da koristi tehniku zvanu Amaterasu,to je ninjutsu sa kojim može da stvari crnu vatru za koju se kaže da je topla koliko i površina sunca i može da gori 7 dana i 7 noći bez prestanaka takođe može da je usmerava našta hoće sa svojim pogledom
Sasun%27ox.JPG

Susanoo
16x.JPG

Amaterasu
Naruto_82_1.jpg

Tsukuyomi

Aj sad reputacija za ovo :mrgreen:

black wolf, dobio si reputaciju
Madara nema Susano kao Itachi, jer su mach i ogledali jedinstweni...tako da je Itachi imao EMSharingan bio bi nepobediw...Znachi Itachi je najbolji!!!

E odgledo sam do kraja.Mislim da ce naruto nauciti da sakupi natural energy u pokretu,a i mislim da ce neko zastiti konohamaru-a od pein-a.A naruto ce 100% posto stici na vreme da se tuce sa painom :D

A su ludi ovi...najbolji su mi oni na igralištu...trebali su još ubaciti Sakuru kao trči da ih spreči da se poubijaju... Nego...gledala sam neku staru ep danas...pošto sam ja tek počela da gledam... i *** ovom Orochimaru-u uzrečica: "Ovaj mali je dobar!" "Ovaj dečko ima potencijala!" i u tom smislu..ko da je lovac na talente!!!:D:D:D

A što on uzima tuđa tela?! Šta je bilo sa njegovim?:dontunderstand:

A su ludi ovi...najbolji su mi oni na igralištu...trebali su još ubaciti Sakuru kao trči da ih spreči da se poubijaju... Nego...gledala sam neku staru ep danas...pošto sam ja tek počela da gledam... i *** ovom Orochimaru-u uzrečica: "Ovaj mali je dobar!" "Ovaj dečko ima potencijala!" i u tom smislu..ko da je lovac na talente!!!:D:D:D

A što on uzima tuđa tela?! Šta je bilo sa njegovim?:dontunderstand:

Zato shto mu je boljem da ima telo sa Sharinganom...mnogo je bolje...

Nego jel neko igra ili je igrao Naruuto-arenu, treba mi pomoc...izwini Mixed shto sam otishao wan teme, ali mi je potrebna pomoc hitno...!!

E ewo jedan spoiler...extra je....swidece wam se....napisan je belim slovima ukoliko neko ne zeli da chita...ukoliko zelite samo potamnite text ispod...uziwajte...:)
427: Friends
Konoha
Konohamaru: I'm your opponent. I'm the one your searching for. Uzumaki Naruto.
*Hell Realm remembers what Itachi said back in the Rescue Gaara Arc after they sealed the Ichibi away*
Itachi: He'll be the one who starts shouting at you first thing.
Hell Realm: I see ...
Konohamaru: Kage Bunshin no Jutsu! Catch me if you can *******.
*3 Kage Bunshins + The real one spread out*
Ebisu things: What are you doing Konohamaru?
All the Pains except the Human realm are going after one of the Konohamarus.

Tsunades Hideout
Tsunade is still doing her Radar-Jutsu to find injured Shinobis.
Tsunade: What's the meaning of that?! Pain is following someone .. could it be Naruto?
EVERYONE! GET READY FOR THE COUNTERATTACK! Let's save our comrade!

On Mt. Frog
Fukasaku: Im- ... possible ... how .. Naruto you managed it. You can actually go into the Sennin Mode while you are moving.
Naruto: hehe. I'm better than you expected, eh?
Fukasaku: You don't understand. Even for me it is impossible. How is that possible? You really are the unpredictable Ninja No.1.
Time to go into the next level!
Naruto: Even more training? I'm hungry and I need to go back!
Fukasaku: Ma can cook something for ya. You still don't get it boi. You'll face the one who killed Jiraiya-chan easily. Just because you are better than him in gathering natural energy it doesn't mean you are better than him in general. Jiraiya was able to use powerful elemental NinJutsus and he combined them with the Sennin Mode. Tell me Naruto, what's your chakra element?
Naruto: Wind. And I guess I'm very skilled in using it ... I just leak in quantity of NinJutsus. Hehe.
Fukasaku: I see .. good ... we just have to combine your Chakra, your Kage Bunshin Usage und the fire based Kyuubi Chakra and ...
Naruto: Hey .. No wait! I wont use the Kyuubi power ever again!
Fukasaku: Let me handle that
Fukasaku thing: Combine Sennin Mode and Kyuubi .. that could be interesting ...

In front of the Konoha front gates:
Konohamaru is totally exhausts. 4 Pains stand in front of him.
Deva Realm: It ends here Kyuubi Jinchurikki!
Tsunade: No!
Pain turns around and thousands of Konoha Shinobis stands on the Wall and on buildings.
Tsunade: Now the real batt- What?! That's not Naruto. It's Konohamru. What is going on? And where is Naruto?

End.

Back