Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko ce ga znati...mada mi deluje kao extra....ma chisto da imamo shta da prokomentarishemo...owako je bezweze...niklo wishe nishta ne pishe, ne postawlja slike...pa reko da malo oziwim temu...:D

Oces da ti prepricam...

Evo sad sam nasao i drugi...

Konohamaru je svo vreme slusao Danzo- a sta prica, i sada ide da kaze Tsunade... Presretne ga Pein, i Ebisu iskoci:
''Konohamaru, you must not die...''

Promena mesta, Kakashi...

Seca se kako je pricao sa Obitom, kako je Obito pricao o svom klanu, a Kakashi ga ignorisao... I onda se seca svog oca...

Kraj spoilera... XD
To je drugi koji sam nasao, mada mislim da ni jedan ne valja ^^

Na kom programu vi gledate Naruto??
Jel na programu "nov@"? Ako jeste, mozete li mi reci kad pocinje Naruto i kad su reprize?

Mi smo prerasli gledanje tih starih epizoda XD
Imas na netu sve epizode ;)
A po ovome nema vise naruto na novi
http://www.novatv.hr/net/pr.aspx

Oces da ti prepricam...

Evo sad sam nasao i drugi...

Konohamaru je svo vreme slusao Danzo- a sta prica, i sada ide da kaze Tsunade... Presretne ga Pein, i Ebisu iskoci:
''Konohamaru, you must not die...''

Promena mesta, Kakashi...

Seca se kako je pricao sa Obitom, kako je Obito pricao o svom klanu, a Kakashi ga ignorisao... I onda se seca svog oca...

Kraj spoilera... XD
To je drugi koji sam nasao, mada mislim da ni jedan ne valja ^^

Ovaj spoiler nije tacan 100% mnogo je glup:hahaha:

Na kom programu vi gledate Naruto??
Jel na programu "ultra"? Ako jeste, mozete li mi reci kad pocinje Naruto i kad su reprize?

Pa pošto sam i ja nova....mogu ti to reći... Imaš naruta na ultri u 9 i 30 uveče,a reprize ujutru ne znam kad,onda oko 12 ,i oko pola 4 imaš dve epizode... Najzad da i ja nekome odgovorim!!!:P:D:)

Back