Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto budjavi,ona je jaka i pametna zena,sve sto treba za jednog muskarca,kao sto je Naruto

Jel mislis na ovo
naruto-sakura-psp-wallpaper.jpg

e koja je ovo epizoda naruta dali je ovo neki fan ili sta

kada su se oni kao u odelu za ludnicu na nekom brodu su se borilli i tu je bio neki sto se stalno svadzao sa narutom koja je ta epizoda to sada prikazuju na jetixu

Poslednja izmena od moderatora:
Haha na prvoj stranici FU*K YOU kaze onaj....LOL
LOL sta kaze kakashi Did Jiraiya really take on all six of him...? haha
A zabac ocigledno sve zna
Ovaj debeli pain izvodi striptiz ROTF
Jao jadan Kakashi ubode ga onaj debeli :sad2:
Uh sad mi je lakse nije mu nista sve zahvaljujuci Choji-ju i njegovom caletu valjda

Haha na prvoj stranici FU*K YOU kaze onaj....LOL
LOL sta kaze kakashi Did Jiraiya really take on all six of him...? haha
A zabac ocigledno sve zna
Ovaj debeli pain izvodi striptiz ROTF
Jao jadan Kakashi ubode ga onaj debeli :sad2:
Uh sad mi je lakse nije mu nista sve zahvaljujuci Choji-ju i njegovom caletu valjda

Sve mi se cini da su ovi Chapter-i sve manji i manji tj. sve manje price

umalo me srce okinulo....kad sam vidjela onu scenu sa Kakashijem.... :confused: ....al' izgleda da je ziv...*sighs*

i meni se cini da radnja ide sporo,
ali to je garant zato sto sam ranije citala po desetak brojeva dnevno a sada moram da cekam po sedmicu za jedan.....

Ovo je je tema o Naruto anime,jel tako ??? a svi pricamo o mangi
Evo malo da se vratimo na anime,danas je izasla nova epizoda Shippuudena,81. to je ono kada se ovi vracaju sa misije i saopstavaju tuznu vest "asuma je preminuo"

U Shippuudenu SakuraxNaruto je osigurano.... Vole se!
Mada ja bi voleo NaruHina, ali sta ces T_T

Hinata je taaaaaaako super, mirna, povuchena... Naruto, ziva energija... oni bi se tako slagali :( Nadam se da ce biti zajedno... Ona bi ga malo smirila, on bi nju "oziveo", pa ne bi bila tako stidljiva i povuchena... Ako ne budu zajedno, idem da protestujem! :super:

A Saku+Naru da bude prolazna faza, kratka, usputna veza, dok se ona smuva sa Chojijem i ovo dvoje gore navedenih se pronadju na istoj talasnoj duzini ;)

Back