Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim zato shto je preuzeo necije drugo telo... verovatno od Obita, telo je od obita a dusa(spirit) od madare. Verovatno je madara iskoristio neku forbiden technique...

Hmmmmmm..........Moguce opasni su oni.Sad cu malo da proguglam why tobi still wears mask i ono izadju 21412412 linkova i tek na trecoj strani ja nalazim odgovor proklet bio guglu

Ne werujem da je za kontrolu ili za prekidanje cepanja...rekao je da se nada da nikada nece morati da upotrebi tu moc...mozda je onaj extra mach koji je Orochimaru trazio ceo ziwot....ili pak kao shto rekoh neshto wezano za sharingan...
Zashto se postawlja toliko pitanje ko je Tobi kada je i on sam rekao da je Madara??
Zar nije glupo shto Naruto nema neko oruzije, kao Sasuke ili pripadnici ANBU-a...??!!
Sada sam procitao chapter u kojem se sve to desava i naishao sam na ovo..."i've given you some of my power. I hope... the day never comes when you have to use it.
Znaci neshto veliko je u pitanju...

Izvini molim te, spominjem Kishimoto- san, jer on pravi Naruta >.>
Logicno je da cu se oslanjati na njegovu rec, pre nego na rec nekog kretena sa Google- a.....

Ovako prosto, za tako pametne kao Metal Boy:
Kishimoto crta Naruta!
On zna sve o Narutu!
Fanovi ne znaju!
Razumes?

On ga stvorio! On sve zna! Da nacrtam za malo gluplje ljude???

Sad sam se neceg setio... zashto kakashi nije rekao svima pre svega tsunade, da tobi ima sharingan bzvz. Samo fali da na samrti kaze "hej ljudi tobi ima sharingan".

Izvini molim te, spominjem Kishimoto- san, jer on pravi Naruta >.>
Logicno je da cu se oslanjati na njegovu rec, pre nego na rec nekog kretena sa Google- a.....

Ovako prosto, za tako pametne kao Metal Boy:
Kishimoto crta Naruta!
On zna sve o Narutu!
Fanovi ne znaju!
Razumes?

On ga stvorio! On sve zna! Da nacrtam za malo gluplje ljude???

Brate ja sam se samo salio a ti sve shvatas veoma ozbiljno izvini....Ok???

@TEMA

Neznam sto na narutopediji kad ukucam tobi izadje clanak uchiha madara.Verovatno i oni misle da je on Madara

Ček...
Tobi za sada ima samo jedno oko koje ima Sharingan jer je samo i njega pokazao.
Ako ima samo jedno znači da je Obito 100% jer je dao Kakashiu Sharingan.
Ako on jeste Obito zašto se ostalim članovima Akatsuki organizaciji predstavlja kao Madara? :confused:

NE VIDI SE BAS LEPO LICE OD TOBIJA ALI ETO TO JE NAJBOLJE
MadaraUchiha-19382.jpg

I DA LI LICE

03da5.jpg

Ček...
Tobi za sada ima samo jedno oko koje ima Sharingan jer je samo i njega pokazao.
Ako ima samo jedno znači da je Obito 100% jer je dao Kakashiu Sharingan.
Ako on jeste Obito zašto se ostalim članovima Akatsuki organizaciji predstavlja kao Madara? :confused:

Brate fora je u tome da on nosi otvoreno samo jedno oko zato sto bi ljudi pomislili da je obito i likovi iz mange su pametni :rotf::rotf::rotf:

Vecina misli da je madara ali jos nije utvrdjeno mozda bude neto u databooku ili tako necemu.

Back