Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi o kom jutsu-u su prichali Ero sannin i ona zaba pre nego shto se Ero borio protiw Pein-a...uopshte mi taj ce razgowor nije bio jasan...ni taj key...ni nishta...pa molim za objashnjenje...please...
E i Tsunade zna da je Naruto sin 4. Hokage-a tako da ona moze da mu kaze....:)

Sto se tice Jutsu- a:
Kyuubi je sealovana u Naruta od strane Minata, to svi znamo... E sad, postoji mogucnost da se taj seal raskine, kako bi se sva Kyuubina Chakra pustila napolje... Ero- sannin, kao i Minato veroavli su da Naruto moze da obuzda i kontrolise tu Chakru.. Kljuc je nacin raskidanja Seal- a!

A za Minata i Naruta, da su otac i sin, zna vise od samo Tsunade! Znaju i Elderi sela, kao i one zabetine.... Neko ce mu vec reci, ima vremena!

Sto se tice Jutsu- a:
Kyuubi je sealovana u Naruta od strane Minata, to svi znamo... E sad, postoji mogucnost da se taj seal raskine, kako bi se sva Kyuubina Chakra pustila napolje... Ero- sannin, kao i Minato veroavli su da Naruto moze da obuzda i kontrolise tu Chakru.. Kljuc je nacin raskidanja Seal- a!

A za Minata i Naruta, da su otac i sin, zna vise od samo Tsunade! Znaju i Elderi sela, kao i one zabetine.... Neko ce mu vec reci, ima vremena!

bilo bi glupo da mu ne kazu

Sto se tice Jutsu- a:

oni su prichali i onekom extra jutsu-u i o nechemu shto zaba treba da odnese Narutu!
O chemu je rech?

Totalno sam pomesao!
Seal od 4- tog Hokage- a slabi godinama... Na tom Scrollu je Jutsu, pomocu koga se Seal moze obnoviti! Ojacati... Znaci, uskoro ce Seal puci i Kyuubi ce biti oslobodjena.. Na onom Scrollu je objasnjenje Jutsu- a pomocu koga se Kyuubi ponovo moze Sealovati nazad...
Razumes?

Totalno sam pomesao!
Seal od 4- tog Hokage- a slabi godinama... Na tom Scrollu je Jutsu, pomocu koga se Seal moze obnoviti! Ojacati... Znaci, uskoro ce Seal puci i Kyuubi ce biti oslobodjena.. Na onom Scrollu je objasnjenje Jutsu- a pomocu koga se Kyuubi ponovo moze Sealovati nazad...
Razumes?

Ja mislim da ce seal puci ali ce kyuubi ostati u narutu da nece da ode od naruta

Totalno sam pomesao!
Razumes?

axa
znachi key je u stwari jutsu koji moze da obnowi seal?!!

Shto ste se ucutali bre ljudowi?
Prochitao sam mangu...super je....i ako je neko sluchajno mislio da je Sasuke jachi od Itachi-ja taj se gadno zaj.ebao....ne moze da mu pridje....a i Pain je jedwa pobedio Ero Sannin-a...ipak je Pain znao protiw chega se bori, a Ero Sannin nije imao pojma!!!:)

Ero- sannin je mnogo ucinio za Konohu i nije umro uzalud... Deka je uspeo da transportuje onog coveka kog je drzao u zabi, a i da bukvalno "mazne" jedno Peinovo telo iz borbe... I jos da napise Code poruku!
A Sasu je jadnik do bola.... Itachi je umro ko Kimimaro, od bolesti, a Kiler Bee ga zajebo ko niko....
***, Emoterasu ipak nije uspeo!

E ljudi jel sam ja dobro ukapirao da je Itachi preneo neke moci Narutu?
To je chapter kada se Naruto priseca swog susreta sa Itachijem pre borbe Sasuke-a i Itachi-ja...ako ne mozete da nadjete jawte da ja potrazim i kazem gde je tachno!

Iz kog razloga toliko insistirash na tome da je Sasuke emo?
Pogledaj Naruto likove.... Vecina je imala "problematicno" detinjstvo... Gaaru je otac pokusao ubiti, Naruto je bio odbacen, Kimimaro je bio zatvoren... Ali opet niko se nije toliko jadno poneo kao Sasu... I pored svega, Kishimoto ga velica kao da je najjaci Shinobi u Narutu! Halo! Anime se zove NARUTO, ne SASUKE!
I oni njegovi Emo momenti me izludjuju.... 390 Chaptera on mrzi brata, i sad u poslednjih desetak, njemu je zao Itachija, oce da ga osveti, bla bla....
I ono sa Killer Bee- om... Setio se Naruta, i aktivirao Emoterasu! Gimme a break! Pokusao je da ubije Naruta u onoj Dolini, a sad se seca i place... Kreten >.>
Mora da se odluci Kishimoto, ili je Villain, bez cmizdrenja i emocija ili je Good Guy....
Gaara je lepo, bio Zao, bez emocija, ubijao itd... Sad kad je dobar sad oce sve da zastiti... Nije imao Emo momente kad je bio zao, niti ih ima sad!
Ne moze biti oboje! SasuGay mora biti ili Poritvnik, ili Saradnik Naruta.... Ne EMO Protivnik koji bi hteo da se vrati, a sramota ga....

E ljudi jel sam ja dobro ukapirao da je Itachi preneo neke moci Narutu?
To je chapter kada se Naruto priseca swog susreta sa Itachijem pre borbe Sasuke-a i Itachi-ja...ako ne mozete da nadjete jawte da ja potrazim i kazem gde je tachno!
Dobro si ukapirao! Ja pretpostavljam da je to neka moc koja se moze koristiti protiv Mangekyo.... Ili nesto sto ce Narutu pomoci da kontrolise Kyuubi....

Dobro si ukapirao! Ja pretpostavljam da je to neka moc koja se moze koristiti protiv Mangekyo.... Ili nesto sto ce Narutu pomoci da kontrolise Kyuubi....

A shta mislish da li je moguce da mu je dao neke Sharinganowe moci...ili mozda na neki nachin Sharingan...ja mislim da tako nest nije moguce, ali ko zna...!
Interesuje me washe mishljenje!

A shta mislish da li je moguce da mu je dao neke Sharinganowe moci...ili mozda na neki nachin Sharingan...ja mislim da tako nest nije moguce, ali ko zna...!
Interesuje me washe mishljenje!

Nisam citao ali kako je onaj kakasijev drug dao kakasiju saringan,znaci moguce je

Ja sam procitao i mangu i odgledao animu Naruto ali sada se plasim da prestignem anime tj da citam mangu,ja prvo odgledam anime pa onda posle nekog vremena procitam mangu,sta mislite da procitam mangu do kraja ili da prvo pratim anime???

Ne volim ni ja Kishimotovo vidno favorizovanje Sasuke-a, ali ne bih rekao da je on emo.

Emo u pejorativnom smislu se koristi za ljude koji bezrazlozhno tuguju. Sasuke ima razloge za to. Sad, shto neki drugi likovi drugachije prolaze slichne situacije, ne znachi da je on emo.

Back