AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam, obozavam, obozavam, pre sam mislila da je bzvz, pa sam pochela da gledam, jednu, drugu, trecu i danas samo gledam, gledam, gledam....
Obozavam Naruta....

Welcome to the Club!![]()
Sto se tice Jutsu- a:
Kyuubi je sealovana u Naruta od strane Minata, to svi znamo... E sad, postoji mogucnost da se taj seal raskine, kako bi se sva Kyuubina Chakra pustila napolje... Ero- sannin, kao i Minato veroavli su da Naruto moze da obuzda i kontrolise tu Chakru.. Kljuc je nacin raskidanja Seal- a!
A za Minata i Naruta, da su otac i sin, zna vise od samo Tsunade! Znaju i Elderi sela, kao i one zabetine.... Neko ce mu vec reci, ima vremena!
Sto se tice Jutsu- a:
Kyuubi je sealovana u Naruta od strane Minata, to svi znamo... E sad, postoji mogucnost da se taj seal raskine, kako bi se sva Kyuubina Chakra pustila napolje... Ero- sannin, kao i Minato veroavli su da Naruto moze da obuzda i kontrolise tu Chakru.. Kljuc je nacin raskidanja Seal- a!
A za Minata i Naruta, da su otac i sin, zna vise od samo Tsunade! Znaju i Elderi sela, kao i one zabetine.... Neko ce mu vec reci, ima vremena!
Koji je to chapter pa da proucimo ja i sabakunogaara
370...
Totalno sam pomesao!
Seal od 4- tog Hokage- a slabi godinama... Na tom Scrollu je Jutsu, pomocu koga se Seal moze obnoviti! Ojacati... Znaci, uskoro ce Seal puci i Kyuubi ce biti oslobodjena.. Na onom Scrollu je objasnjenje Jutsu- a pomocu koga se Kyuubi ponovo moze Sealovati nazad...
Razumes?
Totalno sam pomesao!
Seal od 4- tog Hokage- a slabi godinama... Na tom Scrollu je Jutsu, pomocu koga se Seal moze obnoviti! Ojacati... Znaci, uskoro ce Seal puci i Kyuubi ce biti oslobodjena.. Na onom Scrollu je objasnjenje Jutsu- a pomocu koga se Kyuubi ponovo moze Sealovati nazad...
Razumes?
axa
znachi key je u stwari jutsu koji moze da obnowi seal?!!

Pogledaj Naruto likove.... Vecina je imala "problematicno" detinjstvo... Gaaru je otac pokusao ubiti, Naruto je bio odbacen, Kimimaro je bio zatvoren... Ali opet niko se nije toliko jadno poneo kao Sasu... I pored svega, Kishimoto ga velica kao da je najjaci Shinobi u Narutu! Halo! Anime se zove NARUTO, ne SASUKE!Iz kog razloga toliko insistirash na tome da je Sasuke emo?
Dobro si ukapirao! Ja pretpostavljam da je to neka moc koja se moze koristiti protiv Mangekyo.... Ili nesto sto ce Narutu pomoci da kontrolise Kyuubi....E ljudi jel sam ja dobro ukapirao da je Itachi preneo neke moci Narutu?
To je chapter kada se Naruto priseca swog susreta sa Itachijem pre borbe Sasuke-a i Itachi-ja...ako ne mozete da nadjete jawte da ja potrazim i kazem gde je tachno!
Dobro si ukapirao! Ja pretpostavljam da je to neka moc koja se moze koristiti protiv Mangekyo.... Ili nesto sto ce Narutu pomoci da kontrolise Kyuubi....
A shta mislish da li je moguce da mu je dao neke Sharinganowe moci...ili mozda na neki nachin Sharingan...ja mislim da tako nest nije moguce, ali ko zna...!
Interesuje me washe mishljenje!