Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naruto serija ima 9 sezona 220 episoda, posto ljudi neznaju koje episode su fileri
1-5 to je pocetak
6-19 prva misija
20-67 Chuunin ispit
68-80 Napad
81-85 Itachi
86-100 Tsundina odluka
101- specijalna episoda o Kakashi
102-106 FILLER 1 (moze da prodje posto je kratak)
107-135 Potraga
posle toga ima 10-12 poglavlja(?) filera do 220 episode. Moj savet posle 135 gleda se Shippuden ako ti je do price, ako je samo da se popuni vreme, gledaj Naruto.

Odgledah chapter, nemam shta da kazem osim Extra, ali jedna stvar mi se ne dopada Kakashi vs. Pain. Ukoliko pain ubije kakashija ima da bacim nuklearku direkt na Kishimotovu kucu. Zato, Kishi pazi shta radish:evil::evil::evil:
Usput jel neko moze da mi pojasni o tome shta su pricali Naruto i Fukasaku. Zasto je saga mode risky, i zashto Fukasaku mora da bude na njegovom ramenu?:confused::confused::confused:

Odgledah chapter, nemam shta da kazem osim Extra, ali jedna stvar mi se ne dopada Kakashi vs. Pain. Ukoliko pain ubije kakashija ima da bacim nuklearku direkt na Kishimotovu kucu. Zato, Kishi pazi shta radish:evil::evil::evil:
Usput jel neko moze da mi pojasni o tome shta su pricali Naruto i Fukasaku. Zasto je saga mode risky, i zashto Fukasaku mora da bude na njegovom ramenu?:confused::confused::confused:

Risky je zato sto ne moze da se pomera dok je u sage modu valjda i onda ovaj zabac nesto mu pomaze da se krece hebem li ga.Kakashi vs Pain ce se zavrsiti 1 body down.Verovatno painovo telo umire.Posle dolazi drugo i nesto hoce da uradi kakashiju i onda dodje naruto i sve ih shebe

Risky je zato sto ne moze da se pomera dok je u sage modu valjda i onda ovaj zabac nesto mu pomaze da se krece hebem li ga.Kakashi vs Pain ce se zavrsiti 1 body down.Verovatno painovo telo umire.Posle dolazi drugo i nesto hoce da uradi kakashiju i onda dodje naruto i sve ih shebe
Neznam... Samo neka Kakashi ne umre i cisto sumnjam da ce Yahiko(valjda se tako pishe) umreti. Nego imam neki predosecaj da ce se Tsunade umeshati dok ne stigne Naruto. Hm... ima da bude ekstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Hermit mode je rizichan jer koristi energiju iz prirode, a da bi se izbalansirala sa normalnom chakrom mora neko vreme da stoji mirno, bez bilo kakvih pokreta.
To je rizicno u borbi, jer onda protivnik lako moze da ga napadne.
Zato kad mu je Fukasaku na ramenu, on moze da miruje i prikuplja energiju dok se Naruto bori.

Hermit mode je rizichan jer koristi energiju iz prirode, a da bi se izbalansirala sa normalnom chakrom mora neko vreme da stoji mirno, bez bilo kakvih pokreta.
Zato kad mu je Fukasaku na ramenu, on moze da miruje i prikuplja energiju dok se Naruto bori.

Aha ok onda ja sam drugacije shvatio zato sto sam na brzinu procitao chapter

Bravo za post sad mi je sve jasno!

Provereno znam da moze da kontrolise pesak, i da su mu ostali "podocnjaci"... Ono crno oko ociju...

Ne verujem da je oslabio! Ako mu se sta desilo, verovatno je trenirao ko kreten.... Mozda je cak i jaci sad......

Back