MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
Na ultri i na jetixu.....
Sto?![]()
Na ultri OMG

Gledaj preko neta ili downloaduj pravu verziju japansku i gledaj npr.novi deo naruto shippuden zato sto je obican naruto odavno zastareo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ultri i na jetixu.....
Sto?![]()

Odgledah chapter, nemam shta da kazem osim Extra, ali jedna stvar mi se ne dopada Kakashi vs. Pain. Ukoliko pain ubije kakashija ima da bacim nuklearku direkt na Kishimotovu kucu. Zato, Kishi pazi shta radish
Usput jel neko moze da mi pojasni o tome shta su pricali Naruto i Fukasaku. Zasto je saga mode risky, i zashto Fukasaku mora da bude na njegovom ramenu?![]()
Neznam... Samo neka Kakashi ne umre i cisto sumnjam da ce Yahiko(valjda se tako pishe) umreti. Nego imam neki predosecaj da ce se Tsunade umeshati dok ne stigne Naruto. Hm... ima da bude ekstaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Risky je zato sto ne moze da se pomera dok je u sage modu valjda i onda ovaj zabac nesto mu pomaze da se krece hebem li ga.Kakashi vs Pain ce se zavrsiti 1 body down.Verovatno painovo telo umire.Posle dolazi drugo i nesto hoce da uradi kakashiju i onda dodje naruto i sve ih shebe
Hermit mode je rizichan jer koristi energiju iz prirode, a da bi se izbalansirala sa normalnom chakrom mora neko vreme da stoji mirno, bez bilo kakvih pokreta.
To je rizicno u borbi, jer onda protivnik lako moze da ga napadne.
Zato kad mu je Fukasaku na ramenu, on moze da miruje i prikuplja energiju dok se Naruto bori.
Hermit mode je rizichan jer koristi energiju iz prirode, a da bi se izbalansirala sa normalnom chakrom mora neko vreme da stoji mirno, bez bilo kakvih pokreta.
To je rizicno u borbi, jer onda protivnik lako moze da ga napadne.
Zato kad mu je Fukasaku na ramenu, on moze da miruje i prikuplja energiju dok se Naruto bori.
Provereno znam da moze da kontrolise pesak, i da su mu ostali "podocnjaci"... Ono crno oko ociju...
Ne verujem da je oslabio! Ako mu se sta desilo, verovatno je trenirao ko kreten.... Mozda je cak i jaci sad......
Znam iz Interview- a sa Kishimoto-m..... Rekao je da se Fanovi ne brinu, Gaara jos kontrolise pesak, i ima one podocnjake xD
Pa bukvalno jesu, jer su nastali od nespavanja..... Mada naziv nije vazan...... lol
a sto ne spava,da je ispavan bio bi jos jaci(ako je to moguce)
Zbog toga sto se plasi duhova
smoky
ma salim se