Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali tada nije postao ESM....... Kad je napravio Ninjutsu, verovatno je napravio i Sharingan!
A Rinnegan imaju samo dva coveka u Seriji, i smatraju se najjacima....... A Sharingan ima pola ekipe!
Pazi on je prvi koji je izmislio ninjutsu ali to ne znaci da je on izmislio sve tehnike a pogotovu ne mora da znaci da je stvorio sharingan. Napr. yondaime je prvi izmislio Rasengan. Ja mislim ali nisam siguran da je ustvari madara prvi aktivirao(izmislio) sharingan.Ali tada nije postao ESM....... Kad je napravio Ninjutsu, verovatno je napravio i Sharingan!
A Rinnegan imaju samo dva coveka u Seriji, i smatraju se najjacima....... A Sharingan ima pola ekipe!
Pazi on je prvi koji je izmislio ninjutsu ali to ne znaci da je on izmislio sve tehnike a pogotovu ne mora da znaci da je stvorio sharingan. Napr. yondaime je prvi izmislio Rasengan. Ja mislim ali nisam siguran da je ustvari madara prvi aktivirao(izmislio) sharingan.
Da, sharingan ima pola ekipe ali mangekyo sharingan ima trenutno dve osobe a eternal mangekyo sharingan ima samo jedna osoba.

Ovako......
1. Rokudou Sennin je izmislio kanalisanje chakre, kako bi se stvorio Jutsu! Tako da bez njega nista............
2. Madara je bio samo najjaci u Uchiha, i predstavnik...... Nije on osnovao Uchiha.......
3. Pre svega, svadjamo se oko gluposti, jer jos se ne zna ko je Tobi......... Sta ako je Obito? Ode nase prepiranje u vodu![]()
Obito?...shto je Kakashiju dao Sharingan? Ne werujem...on je waljda mrtaw!
Nije zvanicno......... To sto pisu su pretpostavke! Ima dosta dokaza da je Tobi Obito! ( mislim, ocevidnih dokaza )..... Kao Kosa, Sharingan samo u jednom, i to levom, oku, itd!
Ne mora da znaci da Tobi nije Obito! Onda kad vidimo njegovo ( Tobijevo ) pravo lice, znacemo!

Ne znam... ***, imaju vise slicnosti nego Madara i Tobi!! A saznacemo uskoro, nadam se!Pa ja kada sam to tebi rekao ti si bio u fazonu:
To nije tačno!
Šta se sada dvoumiš?![]()
Zato sto je ovaj petak Naruto Shippuuden Special....... Dve epizode spojene!Nego shto nije bilo Animea proshli petak?