Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ali nije ih ubio samo je pokushao.ja mislim da je on u dobini dushe dobar nego ga osweta i mrznja dowode do takwog ponashanja...i dalje ga obozawam...

Nije ih ubio jer su se brainili, a i Orochimaru ga je sprechio.

Znachi posle 67 su bez prewoda?

Ne. Za sad ima samo 67 epizoda i sve su sa prevodom.
Dattebayo koji je do sad prevodio epizoed ih vishe ne prevodi ali sa sajta:
www.dbz-media.nl mocjicjesh idalje petkom da skidash epizode sa prevodom.

GARA JE NA RODJENJU UBIO SVOJU MAJKU JER GA JE PRIMORAO ONAJ DUH U NJEMU........KASNIJE UBIJA I OCA....ONDA CELO SELO POKUSAVA DA IZ POTAJE IZVRSI ATENTAT NA NJEGA ALI ON UBIJA SVAKOGA NA SVOM PUTU.....JEDINI PRIJATELJ MU JE BIO NEKI DECKO.......POSTO GARA NE MOZE DA SPAVA JER BI NJEGOV DUH UZEO KONTROLU NAD NJIM JEDNO VECE JE GLEDAO ZVEZDE I NAPADA GA JEDAN NINDZA SA MASKOM....ON GA UBIJA I OTKRIVA A JE TO NJEGOV PRIJATELJ......OD TADA ON IMA ZELJU DA UBIJA SVAKOG NA SVOM PUTU.....NARUTO MU KASNIJE OTVARA OCI.......I POSTAJE DOBAR TIP.......U NARUTO SHIPUDEN SERIJALU GARA POSTAJE KAZEKAGE U SVOM SELU.....ALI GA U 20 EPIZODI UBIJA DEIDARA IZ AKATSUKI KLANA.....DEIDARU CE KASNIJE UBITI SASKE.....ETO SVE O GARI.....NADAM SE DA JE DOVOLJNO

Nije lose, mada ima netacnih delova................
Prvo, Gaarina majka morala je umreti da bi rodila Jinchurikija ( tj. Gaaru, u kom je bio sealovan Shukaku )........
Cetvrtog Kayekage-a ( Gaarinog oca ) nije ubio Gaara, vec Orochimaru- sama i Kidomaru.......
Taj nindya koji mu je bio prijatelj, a kasnije ga napada ( kad Gaara gleda zvezde ), ustvari je Yashamaru, Gaarin stric, a brat od Gaarine majke.....
I, btw, Gaaru ozivljavaju Chiyo i Naruto, znaci, nije umro, ziv je!!!!!!!

Sutra nov manga chapter can wait Sauce-gay ce se boriti sa jinchurikijem 8 taieled beasta!!!!!!!!
Taj je jak lik ladno pobedio Juuga i Suigetsua!!!!!!!!!!!!
E da nismo prokomentarisali Suigetsua ili jesmo?????????????Meni je on urnebesan pored Zetsua i Deidare i Tobija i Saia nejsmesniji lik,kako on pije vodu na cevku i svadja se sa Karin.........dobar je!!!!

Zaista??? Arigato.......... Hvala XDDDD
Anyway, da li je neko gledao poslednje Naruto Shippuuden epizode?
Jedva cekam Kyuubi Naruto VS Kyuubi Sora fight..............

A ja mislio bice ovo dosadan filler :)

Nije jos.........Ali na kraju svake epizode ima ono sta ce biti u sledecoj........ I na kraju je bilo kako Naruto ulazi u Kyuubi mod, Yamato pokusava da izvuce Kyuubinu chakru, ali ne uspeva!!!!!! Obavezno pogledaj... Naruto je opet ispao pametan, malo pametan!!!
Obavezno pogledaj!!!!!

Jel odgledao neko novu epizodu?
Nije losa samo sto su ovu i sledecu trebali da spoje u specijal...ovako moramo opet da cekamo
Good news...sledecom epizodom se zavrsava filler
A sutra izlazi Shippuden Bonds...mada meni se ni jeddan film nije nesto posebno svideo

Ehej!!!! Vratio sam se......... Kupio sam Laptop, i vise nece biti prazno...........

Gledao sam poslednju epizode, i jedva chekam Kyuubi fight........ a film........ Takodje jedva cekam!!!!!!!!!!

Back