Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato sto je chuunin ispit prekinut i samo je Shikamaru izasao kao chuunin.
A u Shippuudenu su svi chuunini osim Naruta koji je genin i Temari, Nejija i Kankouroua koji su jounini.
I Gaare kazekagea..
Boldovan tekst:
Znam , ali je ipak pobedio Nejia ? Trebali su da ga stave za chuunina.

Podvuchen tekst:
Znam da su ovi jounini i gara kazekage.

ipak nije chunnin...al nema veze bice hokage :p
jel itachi komentarisan?

GW262H262-1.jpg

jedan od meni omiljenih likova...
posle ovih zadnjih chaptera u mangi,ipak se ispostavilo da nije ono sto su svi mislili
samo steta sto ni u borbi vs sasuke,nije pokazao u potpunosti svoje moci

Kyuubi je bio previshe za nejija ... Naruto bi samo otishao dalje u transformaciji da ga je neji pogurao...
A shto se tiche parta 2 ... Naruto je definitivno jachi od nejija, bar po meni... Kage bunshin trening ga je stavio mnogo ispred svih iz konohe (Kao i trening sa jiraiyom).

Naruto je bez Kyuubia go "tiru-riru"... :thumbdown:
Ti njegovi treninzi nisu ni za "tiru-riru"... :thumbdown:
Eh sta bi bilo da je Neji trenirao sa Jiraiyom... :)

ipak nije chunnin...al nema veze bice hokage :p
jel itachi komentarisan?

GW262H262-1.jpg

jedan od meni omiljenih likova...
posle ovih zadnjih chaptera u mangi,ipak se ispostavilo da nije ono sto su svi mislili
samo steta sto ni u borbi vs sasuke,nije pokazao u potpunosti svoje moci

Itachi na kraju ispade najmocniji lik u celoj seriji,kao sto sam i pre naglesila,jednostavno je super,voleo je brata,hteo da ga zastiti ali olos od Madare mu je sve ispricao.I HATE MADARA!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbdown::blabla:
A Itachiji je mnogo jak ona Tsukomi ili vec kako se pise je najaca i Amaterasu justu je mocan i naravno Susano!!!!Ma Itachi je najjaci!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sto se tice Nejija i Hinate extra su,pogotovo Hinata sto se onesvescava stalno u blizini Naruta(pogotovo u filerima):cmok:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooo, ne pominjite Itachija..................... Padam u depresiju!!!!!
Mrzim onog odvratnog, pederskog majmuna................... Mrzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiim, Sauce- gaya...........................................
Ja sam luuuuuuuud za Itachijem ( ne zaljubljen, vec opsednut njegovom snagom i ulogom u prici )............... Cak sam i Macku nazvao po njemu...................

a kakashijeva faca kad treba da procita deo iz knjige :D
btw posto sam mangu citala samo od shippudena,jel se minato
pominje jos negde,sem u kakashi gaidenu i onom chapteru
kad jiraiya umire?

mozda je vezano za onu knjigu sto je minato procitao
kad je rekao da ce da nazove sina naruto
ili o indentitetu peina,ali ne znam kako bi naruto
mogao da zna ista o njemu

Back