Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel Kisame ima i priblizno chakre kolko Kyuubi?
Posto jedan lik kazhe da ima vishe.
Ja sam stvarno bio ubedjen da Kyuubi ima vishe chakre nego sto i jedan shinobi moze da zamisli.

Vise nema sigurno........ A priblizno, DA! Neji kada ga je video, rekao je da toliko chakre nije video jos od Naruta tokom Chunnin Exam Parta......
Ali ima ko Naruto, a Naruto u to vreme nije mogao osloboditi toliko chakre kao u Shippuudenu....... Verujem da Naruto u 4 tail modu (tj. MIni Kyuubi ) ima puuuuuuno vise chakre od Kisamea.........

Poslednja izmena:
Pošto nemam dobar net,niti imam od koga da nabavim naruto,počeo sam malo po malo da čitam mangu na netu i primetio sam da su Animeu prepravili neke scene recimo kada se Zaku bori protiv shina na chunin exam-u u mangi mu skroz otpadnu ruke a u animeu ima samo rane na rukama.Dali postoji neka druga verzija animea ili samo ova prepravljena?

Tacno , cenzurisana je.

Da pokrenem prichu,

Shta mislite o Konohamaru?

konohamaru9sb.jpg

XD

konohamaru je super
ima dosta smesnih scena izmedju njega i naruta
kao kad ga naruto uci sexy juitsu,i onaj deo kada
kaze da ima precica da brze stigne u arenu za vreme chunnin ispita...

na chunnin examu najbolja borba je bila
izmedju naruta i neji-ja,ove ostale nisu bile nesto
steta sto se shino nije borio

Meni su sve borbe bile OK, Rock Lee i Gara isto jedna od boljih...
Taj fight Neji VS Naruto mi ne pominji, na jednom forumu sam vodio jako dugu raspravu...
Odvalio ga Neji, ali na kraju naravno Naruto iskace iz zemlje i zadaje udarac...
Bzv... :dash:
Bas mi je malo suck bez Nejia u Shippudenu (bilo je OK u pocetku), on mi je isto jedan od gotivnijih likova... :bye:

Poslednja izmena:
Svidja mi se njegov stav, takodje nikada nije izgubio fight, osim Naruta... :thumbdown:
Hinata mi je isto mnogo gotivna...
Hehe, scena kada pogleda Nejia i pocne da drhti mi je mnogo dobra...
Dosta je inteligenan, slican Shikamaru...

Neji je jak, ali nije mi medju omiljenima.... Ne volim njegov "With these eyes I can see everything." stav, kao ni ponasanje u prvom delu prema Hinati i Narutu..............

A Hinata.............. Nju bih ozenio!!!!!!! :)

neji je i protiv naruta i hinate bio isuvise arogantan,fate craps i to...
hyuuga clan ima dobar stil borbe
a sto se tice naruto vs neji...ipak je naruto jaci s obzirom da je kyuubi
samo sto ceka da ga dobro isprebijaju
borba izmedju nejia i Kidomarua je bila dobra...

Cak ni s'Kyuubijem ne bi pobedio da Neji nije bio arogantan i nije pazio na odbranu kad je ovaj iskocio iz zemlje.
Ali sad u part 2 mozda i jeste jaci.
Kyuubi je bio previshe za nejija ... Naruto bi samo otishao dalje u transformaciji da ga je neji pogurao...
A shto se tiche parta 2 ... Naruto je definitivno jachi od nejija, bar po meni... Kage bunshin trening ga je stavio mnogo ispred svih iz konohe (Kao i trening sa jiraiyom).

Back