Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e jos samo jedno pitanje.sta je posle bilo sa kakashijem,jel ostao narutov sensei posto u filerima ga nema nigde ,a i u novijim epizodama shipudena.i opet ako neko ima epizode na dvd nek kaze plz

zar nije zanimljivije da odgledas redom i sam saznas
efekat iznenadjenja :p

btw kakashi gaiden koliko sam primetila nema u anime epizodama?
i ajd kad se vec pominje,sta mislite o njemu
meni je zanimljiv i smesan lik
narocito odnos gai-kakashi,a i opsednutost sa jiraiyinom knjigom :p

Za filere ne znam, preskocio sam ih!! A, Shippuuden...... Pa on je koristio Mangekyo i zbog toga se oporavljao u bolnici............... Vise nije sense, sada je clan tima 7, kao i Naruto i Sakura, vise nije sensei- pupil odnos........ vec comrade- comrade........

za kakashi gaiden je bilo pitanje
ali mozemo da komentarisemo oboje
i njegovo detinjstvo i sad kakav je
mnogo se razlikuje nekada kakav je bio i sada
mnogo je opusteniji

Kakashi je totalno cool,onako u nekom polupospanom stavu (kao pribogu i Shikamaru koji bi samo spavao),nije los,on je najbolji od svih senseija(pa kad mu je Minato bio sense),Kakashi je sada mnogo razumniji nego u gaidenu tamo se ponasa kao Sasuke on je u jednom trenutku rekao da je uzeo da trenira Sasuke jer ga podseca na samog sebe!!!Kao objica su onako malo...kao neke face,nedodirljivi(koji su oni folici mislim Sasuke ce to uvek biti i ostati a Kakashi se promenio).:roll:
A gaiden,je mnogo jak,pogotovu onaj mali Obito!!!Mnogo mi zao sto stradao!!!:sad2:

gde da skinem gaiden.za neke stvari pitam jer nemam toliko brz internet da bih skidao sve epizode,a i nisam u prilici da mi komp bude upaljen ceo dan.sad sam gledao epizodu 29 gde je onaj lik narutu uradio five elements seal.jel to dobro ili lose i sta to radi.necu nista vise pitati jer cu pokusati da nabavim epizode kod pirata za koji dan.

gde da skinem gaiden.za neke stvari pitam jer nemam toliko brz internet da bih skidao sve epizode,a i nisam u prilici da mi komp bude upaljen ceo dan.sad sam gledao epizodu 29 gde je onaj lik narutu uradio five elements seal.jel to dobro ili lose i sta to radi.necu nista vise pitati jer cu pokusati da nabavim epizode kod pirata za koji dan.

Taj lik je moj omiljeni Sannin Orochimaru........... Lose je, taj seal pobrka tok cakre, tako da ce Naruto imati problema sa kontrolisanjem cakre dok ne sretne Jiraiyu......................

A Kakashi je moj omiljeni Sensei....... Nije on Gay................ Samo SASUKE JE SAUCE- GAY!!!!!!!!!!!
KAKASHI RULES.........................:klap::klap:

A Gaiden ti je Manga............. NE znam gde ga mozes skinuti, ptobaj na saiyanisland.com ili mozda na leafninja.com.............

Jiraiyu ce sresti za nekih 25 epizoda od te sa Oroom............ Mora zavrsiti suma smrti, pa preliminary match, pa onda Jiraiya............................ Videces kako ce ga sresti............. Luuuudilo...... Jedna od, meni, najsmesnijih epizoda......................

Ala ste se raspisali...
Anyway, procitao sam Mangu do 405... :ok:
Moram priznati da mi je malo zao Itach-ia i Jiraiye... :neutral:
Naruto me tako iritira, kako se qurci i glupira to je neverovatno...
Kako me iznervirao kada je sam krenuo na Tobi-a... :mad:

Poslednja izmena:
Jiraiyu ce sresti za nekih 25 epizoda od te sa Oroom............ Mora zavrsiti suma smrti, pa preliminary match, pa onda Jiraiya............................ Videces kako ce ga sresti............. Luuuudilo...... Jedna od, meni, najsmesnijih epizoda......................

Da,da Jiraiya izbegne Naruta pa kaze:YOU HAVE TO TRAIN FOR A THOUSAND YEARS IF YOU WANNA BEAT ME! a Naruto se pojavi pored njega i kaze:NOT REALLY:hahaha::hahaha::hahaha:

To mi nejgluplje u celoj seriji...... Sbi oni imaju veze sa Sakurom, Narutom i Sauce- gayom................ Zato sto lice, po karakteru.................. Kakashi, kao i Orochimaru, je arogantan......... sto je i Sauce................ Obito, kao i Jiraiya........ Svi su mislili da su najslabiji u timu, i najvise cene prijatelje, kao Naruto........... A Rin i Tsunade............... Rin, kao i Sakura je zaljubljena u Kakashija ( tj, Sasukea u Sakurinom slucaju ), a i Rin i Tsunade su Medical Nin, kao i Sakura.......................
Ko god da ih trenira, poznaje, on ima nesto zajednicko sa timom 7.............. To mrzim..............
@Photon
Naruto je uvek takav............

Jedan lik na drugom forumu misli da ce Tsunade da ubije Peina, a da cje Kisame Tsunade.
Nekako mi to.. nelogicno zvuci. Tsunade nije jacha od Peina.
A lik inache nije glup i ima neke dobre zakljucke i misljenje o drugim stvarima iz Naruta.

mene je u pocetku naruto nervirao
ali brzo mi je postao gotivan,u shippudenu jos vise
i odkad je sasuke ispao mega retard...
a pein,bar po mangi...je isto debil
no feelings for jiraiya,a da nije bilo njega
bio bi zajedno sa konan mrtav...
i ima neke bolesne stavove...

Pein mi je cool, sem onog dela kada je u "We are the God" stavu....................
A to sa Tsunade......... Pa nebi me cudilo iskreno, s tim da ne verujem da ce se Kisame mesati......... Pre bih rekao Madara ili Konan..........

Pain je puko 's mozgom definitivno, zato mi se i svidja, ali i to sto kazes "We are the God" stvarno preteruje...
Ne verujem da ce Tsunade dobiti Paina...
Sada mi je najinteresantniji odnos izmedju novih Akatsuki clanova...
Kako ce Sasuke prihvatiti Paina i Konana...
Sto se tice Naruta OK ne moze da pogine, ali treba neko da ga spusti na zemlju...

Poslednja izmena:

Back