Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa verovatno ce i biti tako,

Sasuke = Orochimaru
Sakura = Tsunade
Naruto = Jiraiya
the%20new%20sannin_ad.jpg

Poslednja izmena:
Sad sam zavrsila chapter o istoriji uchiha clana i itachiju...
stvarno je dirljivo
a sasuke je debil,samo takav
itachi pwn

sasuke je stvarno debil i lepo se slazem sa nasim momkom koji kaze Sauce-gaty nadam se da ce da ga ubiju. A Kabuto mi je bas cool lik,doduse prolupao je zesce! Zamisli ovako: Dodje Hawk i napadne Konohu a Kabuto kaze: IMA DA NAPRAVIM BUVLJAK PA NEMOJ SVE DA VAS NATAKNEM NA KOLAC:hahaha::hahaha::hahaha:

Kabuto je 100% loooooooood, ali obozavam ga iz jednog razloga......... Moj onimljeni Sannin ce zivet i preuzeti njegovo telo, a Sauce- gay........ Nemam vremena da se zamaram pateticnom budalom..........
Btw, bas mi je zao Jiraiye...........

Ako se Jiraiya ne ozhivi , onda chekamo da tsunade umre......
TRIBUTE
Jiraiya

Small_JiraiyaMousePad5.jpg

JiraiyaYelling.jpg

124376-jiraiya_400.jpg

Kliknite na sliku za bolji pogled

Orochimaru

Orochimaru_by_pokefreak.jpg

orochimaru.jpg

Za Tsunade necu postaviti slike , jer josh nije umrla.

Ali bi bilo bash dobro da Orochimaru preuzme Kabutovo telo , A Jiraiya da se ozhivi.

Daaaaaaaaaa................ Za Oroa ce biti, sama Hinata je videla da polako preuzima telo........... A Jiraiya, jeste da sam ga napljuvao na prethodnim str., ali sta cemo bez starog perverznjaka i njegovog skakutanja po zabama.........................

A Sauce je sve najgore sto postoji......... Za takvu osobu ne postoji naziv...............

da li sve ukupno ima 220 epizoda animea bez shipudena.
i ako mozete da mi kazete koje su epizode kad se naruto i ovi iz konohe bore protiv orochimarua i njegovih cigana.ja imam samo od 176 do 220 epizode i nema borbi nigde,a imam i prvih 26 ali to je pocetak pa tu jos nema.

Da, ima 220.
I bore se protiv Orochimarua oko 80-e epizode kada Oro napada Konohu.
Kao i negde oko 120-140 kada idu da traze Sasukea.
I u Shippuudenu izmedju 30-40.

da li sve ukupno ima 220 epizoda animea bez shipudena.
i ako mozete da mi kazete koje su epizode kad se naruto i ovi iz konohe bore protiv orochimarua i njegovih cigana.ja imam samo od 176 do 220 epizode i nema borbi nigde,a imam i prvih 26 ali to je pocetak pa tu jos nema.
To shto imash su filleri ... A Oro vs Kohona ti je negde ... Hmmm ... 60-80 epizode. A sasukea traze do 135 ... A pochinju oko 110 ...

U vreme izmedju Preliminarnog dela III dela Chuunin Exama i Finalnih borbi, Kakashi je trenirao Sasukea ( Sauce- gaya ), i naucio ga Chidori................ A Naruta je trenirao Jiraiya........

e jos samo jedno pitanje.sta je posle bilo sa kakashijem,jel ostao narutov sensei posto u filerima ga nema nigde ,a i u novijim epizodama shipudena.i opet ako neko ima epizode na dvd nek kaze plz

Back