Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam na koje sposobnosti mislis?

Wind, Water, Fire, Lightning, Earth, zaboravih 6... :eek:

Akatsuki Organization... :)

4850657.jpg

Poslednja izmena:
Bio je na samrti... Pricao nesto o Narutu................ Poslednje reci: ".......... Never to give up.......... That's the choice I had to make........."
Mozda i nije mrtav, jer nije prikazana smrt.............
A za Sposobnosti ( Mislio si Elementarne ), to su Water, Wind, Fire, Earth, Lightning.......... Nema on svih sest......( ima ih 5)............. To ima Kakuzu............ Pet srca, a svako od njih poseduje posebnu vrstu cakre..................
Mada u neku ruku si u pravu......... Svako od sest Peinovih tela poseduje neku odredjenu vrstu tehnike (da je tako nazovem)................ Jedan moze da priziva (Summon), jedan da guta Cakru isl...................

Pein je jak lik,ali meni se vise svidja ime Nagato originalnije je ovo Pein kao sto je mnogo doziveo bola u zivot ,a on u stvari i nije bio tako los u pocetku ono kada ga je Jiraja trenirao posle se promenio.

Sto se tice Dei-ja on je zakon,on je umetnicka dusa,jedan od najmocnijih likova u celoj seriji,i mnogo je funny yeah!

Odnos Sasukea i Naruta.......to bi mi trebalo jedno 100 godina da opisem.Sasuke je pravi skot,a Naruto je jadnicak sto ga toliko juri ali on u Sasukeu vidi brata pa ga i shvatam.

Sto se tice Tobija ili Madare HE'S NOT A GOOD BOY!!!!!!!!!!!!!!:thumbdown:

Hm....................
Sto se tice Pain-a, pa Nagato je OK, ali on ipak ima 6 tela, pa samim tim verovatno i 6 imena..............
Sauce je oooooooooooooooodvrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaan.......... Ne verujem da sam bio njegov fan na pocetku serije...................
Deidara je COOL guy......................... Obozavam Naruto umetnike ( Deidaru i Sasori-a ).....
A Madara............. Dobro je rekao Itachi, on je samo obris onoga sto je nekad bio..........

E stvarno mi nije do svadje............... Da, u pravu si........... Nije znao za sest tela.............. Da u pravu sam, ubio je Jiraiyu, zar ne.............. Tako, svi smo u pravu, ok?:super:
Pokushavam da ti kazem da se, dok ne izadje official databook, Jiraiya vodi kao ziv, jer nije prikazana njegova smrt. Jeste dosta verovatno da je mrtav, ali ne i sigurno dok se ne prikaze eksplicitno u mangi ili databooku. Ni ja ne zelim da se svadjam, ali tako je oduvek bilo sa svim likovima i ako prodjesh malo po stranim forumima videcesh da je tako. Znachi, niko ne kaze da je ziv, nego da postoji shansa da je ziv, zato shto nije prikazana smrt i da moze biti iskorishcen kao deux ex machina.

Poslednja izmena:
I ja sam se tako zbunio............... To nema veze sa pricom, to ti je tzv. Naruto Pilot, prvi Chapter objavljen da se vidi kakvo ce biti interesovanje................ :)

taj pilot,u njemu sam se smejao u dve situacije: 1. Naruto pisa na onog debila 2. Naruto iskoci ispred jednog momka i kaze:YOU! I AM REALY YEALOUS OF YOU! i onda pocne da bezi i kaze: LATER!:hahaha::hahaha::hahaha:

Sto se tice Pain-a, pa Nagato

Kakvu facu je Jiraiya slozio kada je saznao da je Pain ubio Salamandera.
Jiraiya, Tsunade i Orochimaru su se posteno namucili oko njega, sta li ce biti kada sazna da je Pain ustvari Nagato... :hahaha:

Nemam NET trenutno kuci, evo me na faksu pa da odgovorim...

Pein je jak lik,ali meni se vise svidja ime Nagato originalnije je ovo Pein kao sto je mnogo doziveo bola u zivot ,a on u stvari i nije bio tako los u pocetku ono kada ga je Jiraja trenirao posle se promenio:

E da, koji je to bol on doziveo, zasto se tako drasticno promenio? Stigao sam do Mange About Pain...
Samo je on nanosio bol, ubio zenu, decu, prijatelje, itd...

Poslednja izmena:
Kada je saznao za Salamandera, bio je tipa "To nije moguce.........", kad je video da je Pein ustvari Nagato, kao i Yahiko, on je pomislio........... "That was not the way that I would like you to grow up.............."

Blizu si ( rece da si stao na chap. About Pein...... ), to je kad ispituje onog u stomaku zabe, jel da................... Blizu si borbe, ne brini................ Btw, sta mislis o Konan, jesi li je video............... Meni je ona vrlo sexy, a i tehnika joj je exxxxxxxxtra...........

Da, tu sam stao, ali ne znam kada cu imati priliku da nastavim sa citanjem, mozda za nekih 2 nedelje...
Zadnja recenica Pain-a je nesto tipa:
Lets get intruder... :cool:

Ne znam koja joj je tehnika jos uvek...
Nije mi nesto preterano sexy-i, jer volim devojke sa spustenom kosom... :)
Sexy mi je Kurenai.... :cmok:
Definitivno je Sasuke dosta napredovao i veoma je jak, mada je dobio Orochimaru-a na kvarno... :neutral:
Ja sam se navukao sada i na Mangu... :ok:
Ono sta je najbolje u Anime-i jeste borba, jer je ipak bolje da gledas fight, ali zato u Manga-i nema smaranja...

Pozdrav svima, vidimo se... :bye:

Poslednja izmena:
Kakvu facu je Jiraiya slozio kada je saznao da je Pain ubio Salamandera.
Jiraiya, Tsunade i Orochimaru su se posteno namucili oko njega.
.
To beshe pre 30 godina od sadashnjeg timelinea :D Mada jeste lik bio neverovatno mocan. A Pain mi je gay jako ... Dojutsu mu je takav da ce ubiti nekog na prevaru (ko je jednake snage ili jachi od njega), tako shto ce ga uhvatiti nespremnog.

Bilo davno, ali opet...
Video sam poruku preko Mob-a, samo zbog ovog sam otisao do druga da mogu da odgovorim...
Brate zovi ga kako hoces samo nemoj gay molim te, mnogo me to iritira... :mad:
Meni je najbolji od svih, ima bolesnu facu, kad mu cujem glas userem se...
Pozdrav...

Poslednja izmena:

Back