Ne znam na koje sposobnosti mislis?
Wind, Water, Fire, Lightning, Earth, zaboravih 6...

Akatsuki Organization...

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam na koje sposobnosti mislis?

E stvarno mi nije do svadje............... Da, u pravu si........... Nije znao za sest tela.............. Da u pravu sam, ubio je Jiraiyu, zar ne.............. Tako, svi smo u pravu, ok?![]()
Pokushavam da ti kazem da se, dok ne izadje official databook, Jiraiya vodi kao ziv, jer nije prikazana njegova smrt. Jeste dosta verovatno da je mrtav, ali ne i sigurno dok se ne prikaze eksplicitno u mangi ili databooku. Ni ja ne zelim da se svadjam, ali tako je oduvek bilo sa svim likovima i ako prodjesh malo po stranim forumima videcesh da je tako. Znachi, niko ne kaze da je ziv, nego da postoji shansa da je ziv, zato shto nije prikazana smrt i da moze biti iskorishcen kao deux ex machina.E stvarno mi nije do svadje............... Da, u pravu si........... Nije znao za sest tela.............. Da u pravu sam, ubio je Jiraiyu, zar ne.............. Tako, svi smo u pravu, ok?![]()
I ja sam se tako zbunio............... To nema veze sa pricom, to ti je tzv. Naruto Pilot, prvi Chapter objavljen da se vidi kakvo ce biti interesovanje................![]()

Sto se tice Pain-a, pa Nagato

Zasto???![]()
Pein je jak lik,ali meni se vise svidja ime Nagato originalnije je ovo Pein kao sto je mnogo doziveo bola u zivot ,a on u stvari i nije bio tako los u pocetku ono kada ga je Jiraja trenirao posle se promenio:
Kada je saznao za Salamandera, bio je tipa "To nije moguce.........", kad je video da je Pein ustvari Nagato, kao i Yahiko, on je pomislio........... "That was not the way that I would like you to grow up.............."

kod nas svi govore to..............
To beshe pre 30 godina od sadashnjeg timelineaKakvu facu je Jiraiya slozio kada je saznao da je Pain ubio Salamandera.
Jiraiya, Tsunade i Orochimaru su se posteno namucili oko njega.
.