Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ohrc04.jpg

The 20th issue of Weekly Shonen Jump will reveal the voice cast for Boruto (Bolt) and Sarada (Salad) when it ships on April 13.
The 19th issue will also feature a special illustrated poster Kishimoto drew for the film. The tagline on the poster says "Watch me crappy old man!"

afc3fl.jpg

Boruto’s sketch
The description for Bolt states, “from his facial expression you can tell that he has a mischievous and cheeky personality. He has two whisker lines on each cheek.”

25pnx4l.jpg

Sarada’s sketch
The description for Salad states, “Her cold eyes are her special feature. She wears clothes with the Uchiha family crest.”

Znači ako stvarno ode sa ovom pričom, mislim Sakura je shit lik, ali ne zaslužuje ovo.
Vidite da bi ovo razumeli morate uzeti u obzir Japansku kulturu.

Tamo zena kada se uda u 90% slucajeva prestaje da radi i okrece se deci i kuci, muz radi a zena rukovodi novcem.
Manga je zapamtite pisana prvenstveno za njih i njima je bliska.

Ali slazem se malo je lame kako je udesio Sakuru.

Vidite da bi ovo razumeli morate uzeti u obzir Japansku kulturu.

Tamo zena kada se uda u 90% slucajeva prestaje da radi i okrece se deci i kuci, muz radi a zena rukovodi novcem.
Manga je zapamtite pisana prvenstveno za njih i njima je bliska.

Ali slazem se malo je lame kako je udesio Sakuru.

Ma ne mislim na čitavu domaćica stvar, nego na čitavu ovu foru gde ona nema ni jednu Saskevu sliku zajedno sa njom i gde je prelepila svoju sliku preko Karin, patetika teška, Kishi ne može da napiše normalnu žensku pa da mu je o glavu. Da ne pričam o tome da impliciraju da Sarada uopšte nije njena ćerka, mada lično ne verujem u to, ovo su napravili samo da bi Sarada dobila neke sumnje, sad će verovatno da pobegne od kuće i proba da nađe Karin i sve će to ispasti kao jedan ogroman nesporazum kada se Sasuke pojavi i sve objasni. Samo kažem mogli su to malo bolje da odrade, bez toga da Sakura izgleda ovako patetično.

Ma ne mislim na čitavu domaćica stvar, nego na čitavu ovu foru gde ona nema ni jednu Saskevu sliku zajedno sa njom i gde je prelepila svoju sliku preko Karin, patetika teška, Kishi ne može da napiše normalnu žensku pa da mu je o glavu. Da ne pričam o tome da impliciraju da Sarada uopšte nije njena ćerka, mada lično ne verujem u to, ovo su napravili samo da bi Sarada dobila neke sumnje, sad će verovatno da pobegne od kuće i proba da nađe Karin i sve će to ispasti kao jedan ogroman nesporazum kada se Sasuke pojavi i sve objasni. Samo kažem mogli su to malo bolje da odrade, bez toga da Sakura izgleda ovako patetično.

Pa jeste, vise lici na Krain kada se pogleda.

Jadana Sakura, Kishi ne prestaje da se*e po njoj.
Inače kao što stojak reče, koja je fora sa oivm jutsu-om nestajanja, svaki put kad neko to uradi, protivnik nikad ne pomisli da ga prati.

I dalje mislim da ovaj lik nije pravi Uchiha.

Dosta ljudi misli tako, ali ja se iskreno nadam da to nije slučaj, pošto su već uradili isto sa Obitom, a i uništiće skroz lika i sve za šta se on zalagao, misim Shisui je bio jedan od retkih normalnih Uchiha.

Hahaha normalno i Uchiha bas ne idu zajedno.
Sa jedne strane gledano upravu si da bi bilo glupo poslije Obita, ali opet je glupo ubacivati nekog novog lika.

Back