Kad god vidim ovaj avatar sa kineskim setim se da moram da učim kineski. Dođavola.
你好! 你身体好吗? 你学习汉语吗? (eto da, malo se bahanališem)
你好! 你好吗? 我非常好! 是, 我学汉语.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad god vidim ovaj avatar sa kineskim setim se da moram da učim kineski. Dođavola.
你好! 你身体好吗? 你学习汉语吗? (eto da, malo se bahanališem)
Ovaj basic nivo kineskog mogu da održim bez gugl prevodioca. xD Mada, u neki veći nivo se nisam ni upuštao, lol.
Japanski je, or so they say, teži od kineskog, tj. ima više gramatike (gde u kineskom nema, tipa ne postoje vremena - ima samo nekih članova koji određuju vreme, ali nema promene glagola isl).
Mada ko zna. Ako se nastavi planirano kako sam zamislio, ja u Japan na master odoh.
Beži u Ameriku, zajebi faks ovde i ovu državu i sve. Ja odo' sad u Avgustu na godinu dana u SAD, pa ćemo videti kako će se dalje razvijati priča, radiću na tome da ostanem. Planiram da apliciram za MEXT stipendiju, ali to je još long run, moguće da ću u SAD da jurim graduate studije.
Mislim da oni transfer ne prihvataju (čudo, zbog priznatosti našeg fakulteta u svetu?) već moraš da radiš normalno njihove ulazne testove. Skupi su faksovi po Americi, to je glavni problem. Ti si beše sad maturant? Mislim da je već kasno, da su prijave i testovi uveliko u toku. :T