Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekom logikom po meni bi Gara trebao da se lako izbori sa svojim caletom zato sto je 3 Kazekage bio najjaci njihov kage koga je inace Sasori pobedio a Sasorija je Kankuro pobedio koji je inace slabiji od Gare, moja racunica :)), ali ostali mislim da su haoos jaki svo troje!

Nekom logikom po meni bi Gara trebao da se lako izbori sa svojim caletom zato sto je 3 Kazekage bio najjaci njihov kage koga je inace Sasori pobedio a Sasorija je Kankuro pobedio koji je inace slabiji od Gare, moja racunica :)), ali ostali mislim da su haoos jaki svo troje!

Ма не верујем да би Сасори победио да Мадара није умешао прстиће...
Судећи по овом новом поглављу богме ће да буде весело...

Иначе од 10.2. поново стрип епизоде!
Ово треба да се залије!
Aham...ali su glupi...nova epizoda novog serijala(Narutoget.com).Kakvog crnog novog serijala?:confused:Lupaju gluposti.....A sto je najbolje od svega,pazi sad kad sve chaptere budu zguzvali u 2-3.epizode....Bas kao i napad Paina....pazi sta ti kazem...:DAjd' ziveli!

Nema potrebe da filleri ispadaju kao kraj jedne sezone i kraj fillera pocetak druge sezone.Sve ovo je jedna sezona,jedna celina a filleri kao neki dodatak,kao neki special...Neka vrsta pauze koju treba izbrisati jer je predugacka.Kapiras?

Meni se cini da si ti izmesala "sezona" sa "serija". Naruto je Serija. Naruto Shippuuden je Serija.
Kage Summit Arc je Sezona. Konoha Invasion arc je sezona.

A normalno je da su ovako uradili kad je trenutna filer sezona bila potpuno nepovezana. Bila je veliki flashback, jedino je mogu "zavrsiti", pa onda "poceti ispocetka" sa original epizodama. :)

Meni se cini da si ti izmesala "sezona" sa "serija". Naruto je Serija. Naruto Shippuuden je Serija.
Kage Summit Arc je Sezona. Konoha Invasion arc je sezona.

A normalno je da su ovako uradili kad je trenutna filer sezona bila potpuno nepovezana. Bila je veliki flashback, jedino je mogu "zavrsiti", pa onda "poceti ispocetka" sa original epizodama. :)
Jel?A zasto onda za Shippuuden govore da je to Naruto season II?A obican Naruto season I?Nije ni cudo sto sam sve pomesala...:confused::eek:

img,316.jpg

Back