- Poruka
- 1.052
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jedno pitanje Smoky.Prvo si rek'o da ne volis gay paradu,a sada svi,ukljucujuci i tebe,navijate za pedere i lezbejke.Jel' to u redu ili se ja varam?I Japanci imali paradu ponosa?
Je l' i Japan unisten?![]()
![]()
Ghaaa, zastooo~.....A danas mi je bio tako divan danT_T
Naru/Kiba zvuci zanimljivo...![]()
Ali zasto? xDD Razumem da Lee deluje malo odbojno u onom zelenom cudu, ali ne mozes da kazes da nema potencijal. xD
Ma jok, necu da gubim vreme xDDDD

Ja sam protiv gay parade,a nisam protiv gayeva.Imam jedno pitanje Smoky.Prvo si rek'o da ne volis gay paradu,a sada svi,ukljucujuci i tebe,navijate za pedere i lezbejke.Jel' to u redu ili se ja varam?![]()
OVAJ smajli je TAKO SICK da je to NEVIDJENO!
U potpunosti se slazem sa tobom.Ponekad pobrkam epizode sa mangom,samo sto vecinu crno-bele mange prespavam,a kod epizode je obrnuto.Kod epizode se nekako uzivis a manga te smori i nemas nikakav osecaj.Kad sam ja prestala da pratim Naruto Shippuden.....Ima dosta xD Ako bi i gledala nesto to bi bili fileri anyway. Posto znam sta ce vec biti smorilo bi me.
Ja ne mrzim gej populaciju, a i yaoi parovi su svima jedna od omiljenih zanimancija ovde. ^^
Mada, uglavom OroSasu. xD Bar sto se mene tice, tj. xDDD
@Gosaii
Ma kako bre nema potencijal? xDD Mislim, vidi ovo. xDDDDD
![]()
![]()
LoL ovo postala Yaoi temaYou sick, sick girl...

Локација: realan svet;konohagakure
fail^
Heartless,znamo da nemas srce,ali imaj malo osecaj za feeling. :\
Konoha je bas lepo mesto...