Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Бедак ми што не може Хидана да призове, јер је Хидан бесмртан лик. А бар би могао да га нађе и да га ушије. Колико бих волео да га видим у акцији...

Begaj od Hidana,koliko god da je jak,glup je da nema gde,Shikamaru ga je zajebao na prostu foru,to je cak i Naruto mogao da uradi....

Begaj od Hidana,koliko god da je jak,glup je da nema gde,Shikamaru ga je zajebao na prostu foru,to je cak i Naruto mogao da uradi....

Управо због тога што је тоцило ми је и био готиван. 12 секунди му је требало да провали да га је Какуза испрозивао, највећи краљ.

Dobro je sto si stavila ovo u zagradi,jer kad sam cak i JA pogresno shvatio.... XDDDDD

E,ja moram da pocnem da citam mangu,ali me toliko MRZIIIII!!! T_T
pa znala sam da cete da pomislite u negativnom smislu,ali nije bilo drugog objasnjenja kako da napisem misao.i potpuno se slazem sa tobom u vezi mange.
mrzim mangu,same crno-bele slike,bilo bi mnogo bolje da preovladavaju epizode,a ne manga.a i mogle bi da stignu mangu da nisu ubacili bezvezne filere:evil:.

E to ne kapiram, ziv je(besmrtan je), sto ga samo ne iskopaju? xD

Ма који ће им, ионако је он слаб када га човек одвуче на даљину. Бесмртан је у смислу да и када му одсеку главу, она може да брбља. Њему само неко треба да га састави и биће као нов. Али Какуза га сада ни мртав не би поново зашио...

Hidan je mrtav , njemu ona njegova "religija" omogućava beesmrtnost a uslov je da stalno da izvršava ona ritualna ubistva a pošto je već duže vreme zakopan u zemlji verovatno je umro do sad.

Odličan chapter Kabuchimaru mi je upravo postao 3. omiljeni lik ,po meni je postao mnogo bolji lik od samog Orochimarua uspeo je da napravi novog Mandu i nije uništio ličnost od Deidare (jeej akatsukiji se vraćaju :D) jedva čekam da prizove Itachi-samu :worth:

DEI-KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333333333333
MANDA!!!!! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Go, go, Kabuchima... Erm.
...Pocela sam da navijam za pogresnu stranu, dammit. >.>

Because Itachi is pure awesomeness :D
Mada to sam i ja pomislio ,Itachi neće verovatno heteti da pristane da se bori za Akatsuki tako da će mu verovatno Kabuchimaru uništiti ličnost :(

Imam jedno pitanje.Akatsuki je obnovljen,Kabuchimaru je postao dosta jaci,a jakih likova vise nema,naravno pozitivnih(npr.Jiraiya).Pre ga je vadilo to sto je uvek mogao nesto potpuno novo da nauci kao npr.Senjutsu Chakra.A sada jedino sto moze da izmisli jeste jos nekih par varijanti Rasengana.I sad kako ce dobri likovi pobediti lose?Posto je to ocekivan kraj jel'?

Back