Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti s', ba, lud.
Epizoda je najvece ***** u istoriji Naruta.
a to bi bilo sjajno. Recimo da je Animacija kao u Ptici Trkacici.
Ma to bi bilo sjajno. Recimo da je Animacija kao u Ptici Trkacici.
![]()
Animacija nije nesto mnogo jaka stvar u narutu, nikada nije ni bila.
Vazno je da je fight dobar...
A da ne kazem sta ja mislim za mangu...
E Naruto manga je pravo sranje...
Sta se tu radi?
Chita se i gledaju se slike bez boje...Stvarno mocno.....lol..
Fight dobar? Ako ti nabijanje kamenom u zemlju zoves dobrim fajtom, ja ti preporucujem da gledas Teletabise.
Ali ne salim se.

Fight dobar? Ako ti nabijanje kamenom u zemlju zoves dobrim fajtom, ja ti preporucujem da gledas Teletabise.
Ali ne salim se.
Ali mogli bi vec jednom potpuno da zavrse sa Pain-om i da dodu do dela kada saske napada selo.
hvala, burazeru... ustedeo si mi sate i sate pretrazivanja.warez.bb
btw sto se tice mange nesto mi ja palo na pamet....saznali smo da su narutovi preci sa kevine strane bilo dosta skillovani u sealing jutsu-ima,sto znaci da naruto ima jako dobre sanse da napravi neki sealing jutsu kojim ce moci da kontrolise kyuubi......

ko su u stvari narutovi roditelji i preci?btw sto se tice mange nesto mi ja palo na pamet....saznali smo da su narutovi preci sa kevine strane bilo dosta skillovani u sealing jutsu-ima,sto znaci da naruto ima jako dobre sanse da napravi neki sealing jutsu kojim ce moci da kontrolise kyuubi......
Preskakao sam epizode jedno vreme i citao mangu.Tako da mi se nakupilo jedno 7 epizoda koje uopste nisam gledao ali moram ovo da kazem.Zadnja epizoda anime-a je bila uber.
Do you hate me?
Ko ima ovo nek se javi na P.M.
![]()