Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa prevodom na srpski? Tesko. Mislim da oni na Overdose prevode nesto, ali nisam sigurna.

EDIT: Inace, sta vas nema? Nadam se da niste pomrli ovde bez mene. Strasno. :malav:

Ja sam sad procitala poslednjih... Koliko, cetiri chaptera, koliko sam bila u zaostatku, i sta da kazem, nisu losi... Kushina je preslatka, i iz nekog razloga me je podsetila na Hinatu...

Inace, Madara... Da, bio si u pravu. -.-' Lisica je musko. Ili su bar Sleepy Fans tako preveli. :confused:

Poslednja izmena:
@. Filozof.

E to ces vec tesko naci :) Ima jedan sajt....:think: ali ne mogu da se setim koji je ili da nadjem link.....Mislim da se zove Anime Overdose, ili tako nesto, a mozes da se raspitas i na BG-anime ( ni taj sajt vise ne mogu da nadjem xD) mada sumnjam da ima negde jedino ono sinhronizovani trash xD, nema leba od toga x)

Sinko nije ti ovo Amerika, sinhronizovan Naruto je jedino pustan koliko sam ja upoznat na TV Ultra.
Istina postoji ali to je samo nekoliko epizoda.
Mozes naci ovde => http://www.crtaci.info/
I to sta nadjes bice verovatrno loseg kvaliteta (mislim na snimak, za zvuk se vec zna da je los :lol:).
To ti je sto ti je, i niti ce biti bolji prevod na Srpski jezik.

Sa prevodom na srpski? Tesko. Mislim da oni na Overdose prevode nesto, ali nisam sigurna.

@. Filozof.

E to ces vec tesko naci :) Ima jedan sajt....:think: ali ne mogu da se setim koji je ili da nadjem link.....Mislim da se zove Anime Overdose, ili tako nesto, a mozes da se raspitas i na BG-anime ( ni taj sajt vise ne mogu da nadjem xD) mada sumnjam da ima negde jedino ono sinhronizovani trash xD, nema leba od toga x)

Zasto sve mora da se kaze dva puta? >.>

I bilo je nekih epizoda na trafikama. xDD Mada ne znam kojih, ali sta sad. xD

shampoo.jpg

Poslednja izmena:

Back