Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Because Sasuke has thing called plot shield Duh!! -_________- A i Kakashi je već jednom umro, iako je oživeo opet :p...
Mada ne mislim da će umreti tako lako. Tim 7 ne čine samo ono troje x) već i Kakashi
Ionako je Naruto na putu tamo, mislim da će stići usred borbe...

Realno...
Sasuke se bori ceo dan. Prvo sa svim kageima redom, onda je ubijao Danzoa deset puta. A nema Karin vise. I koliko chakre on uopste moze da ima? Kishi stvarno preteruje... Trebao je da umre (Sasuke, ne Kishi), vec neka tri puta. Ovo nije fer. :neutral:

Realno...
Sasuke se bori ceo dan. Prvo sa svim kageima redom, onda je ubijao Danzoa deset puta. A nema Karin vise. I koliko chakre on uopste moze da ima? Kishi stvarno preteruje... Trebao je da umre (Sasuke, ne Kishi), vec neka tri puta. Ovo nije fer. :neutral:
Ma to je ono kao u američkim filmovima pretuku ga,rane ga u nogu,ruku...Boli ga jedno 5min a nakon toga kao da se ništa nije desilo:roll:

yeah,sasuke je umoran i sve,ali jednostavno nema sanse da kishijeva maza sasgay umre.
pobedio je i danzoa,duuh...meni to nekako nije fer,cini mi se da je danzou jaci xD e sad...
ofc da je trebao da umre >.<

RAITON:RASENGAN!

867795untitle.jpg

nego znate kako su nashi preveli onu cuvenu jiraijinu recenicu
I'm not a pervert ... I'm a super pervert! tj. i am not just perverted,i am mega perverted!
oni su je ovako preveli:
"Ja nisam bezabrazan chika,ja sam jako bezobrazan chika" :roll: omg.....:OMG:

Back