Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno...
Sasuke se bori ceo dan. Prvo sa svim kageima redom, onda je ubijao Danzoa deset puta. A nema Karin vise. I koliko chakre on uopste moze da ima? Kishi stvarno preteruje... Trebao je da umre (Sasuke, ne Kishi), vec neka tri puta. Ovo nije fer.![]()
Realno...
Sasuke se bori ceo dan. Prvo sa svim kageima redom, onda je ubijao Danzoa deset puta. A nema Karin vise. I koliko chakre on uopste moze da ima? Kishi stvarno preteruje... Trebao je da umre (Sasuke, ne Kishi), vec neka tri puta. Ovo nije fer.![]()
Ma to je ono kao u američkim filmovima pretuku ga,rane ga u nogu,ruku...Boli ga jedno 5min a nakon toga kao da se ništa nije desiloRealno...
Tacnije receno, zasto mislite da ce Kakashi da izgubi?![]()
http://forum.krstarica.com/member.php?u=66870LoL ja mislio da sam ja ovo napisaoPočela treća sezona Naruta na Ultri.

LoL ja mislio da sam ja ovo napisao![]()