Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izanami je tesko povredjena radjajuci boga vatre ( ne secam se imena ) i onda Izanagi da bi je spasao odlazi u podzemni svet (ima pandan tome i u Grckoj mitologiji).

Anywayz, kad se vrati iz podzemnog sveta, Izanagi se kupa jer je "prljav", i tada nastaju ova tri boga. Tsukyomi, Amaterasu i Susano'o.

We knew that.. Ja jesam, that is.

Logic fails... Nemas pojma koliko.
Ozbiljno, kad dobijes sud "Neki ljudi su smrtni", naravno da ces da kazes da je netacan, zato sto se onda podrazumeva da su ostali ljudi besmrtni. Ali neeeeeee, posto ocigledno a sudovi ukljucuju i, ali i ne moraju da ukljucuju a, sto prakticno u ovom primeru znaci da ih ukljucuju, ali u nekom drugom ne, i onda kad izvodis definiciju za subalternaciju, posto onaj moron nece da ti je kaze, dobijes tri reda u svesci, koja nemaju nikakvog smisla. A ako to slucajno pomenes, moras da recitujes sve definicije smisla koje postoje. Uzasno me frustrira, ne pominji mi logiku.

...Nisi znao? Jos je meni bilo cudno to sto se ti ponasas priblizno normalno.

Ajmo malo da se vratimo na Kage lvl.
Ko je po vama najjaci, bilo bi zanimljivo da imamo anketu.
Od Onokia i Mei smo slabo videli jutsu.
Moja lista:

1.) Onoki
2.) Gaara
3.) Mei
4.) Donzo
5.) Raikage

Poslednja izmena:
@Alan
Ouch. A bas nisam bila sarkasticna. Samo ironicna, a i to retko. :p
Ti se prepoznajes po roze avataru. I "I am oh-so-perfect" stavu.

@ I deo:
Nisi ni morao da citas, zato sto ionako ne bi razumeo, a i sluzio je samo da bih ja izbacila svoju... negativnu energiju.

@Tatulica
I Gaaru smo slabo videli. :confused:

Edit: U stvari, videli smo samo Raikagea i Danzoa. :/

Poslednja izmena:
Mei je uterly more awesome nego Raikage. Zasto? Zato sto devojka ima dobre sise, i dva Kekkei Genkaija. What more could you ask.
Takodje, ona poseduje Vodu, Vatru i Zemlju. So far we saw: Voda + Vatra= Boil (iliti Isparavanje or whatever), Zemlja + Vatra= Lava.

A sta je sa Voda + Zemlja? Nebi me cudilo da poseduje i drvo (Voda+Zemlja=Mokuton (drvo)).
Al evo moje liste:

1. Onoki
2. Mei Terumi
3. Gaara
4. Danzou
5. E

@ Lady:
Ironija, Satira ili Sarkazam. Opet je bilo jako izlizano.

Nisam raspolozena za lupetanje sada, pa necu da nagadjam, ali...

Danzo je ocigledno slabiji od Raikagea, pa on ide na poslednje mesto.
Raikage je pokazao sta ima kad se borio protiv Sasukea, i pokazalo se da nije nesto posebno.
Kazekage... Pa, od njega nismo videli nista jos od Deidare, pa je verovatno ojacao, ali necu da nagadjam.
Mizukage ima mnogo dobre tehnike, ona je u vrhu, sad da li prva ili druga... A i "It always hurts my heart to melt a good-looking guy... But you'll have to die." je najjaca recenica u mangi. xD
Tsuchikagea smo videli kad je bacio onu kockicu, takodje mi se ne cini kao nesto posebno, ali, once again, jos nista ne znamo.

Dakle, moja lista:
1. Mizukage
2. Kazekage/Tsuchikage
3. Kazekage/Tsuchikage
4. Raikage
5. Hokage

Back