Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LIk jeste, stvarno je cool. Ali invincible. Ma jok, ni blizu.

To sto nikoga nismo videli da je udario Itachija, je iz razlike sto se Itachi borio dva puta u celom Animeu, ne zato sto je super heroj.

Btw, Grim hvala. xD

da,al je to bilo lagano,jer bee ima u sebi onog octopusa koji moze da mu da ili uzme malo chakre....cime bi poremetio protok chakre samim tim genjutsu,al opet,itachi verovatno zna svaki kisameov potez,i mora da postoji razlog zasto ga kisame toliko poshtuje,i zasto izvrsava sva itachijeva naredjenja....

Ne zna se zasto je Kisame njega slusao. Ali to nista ne dokazuje. Itachi je bio pacifist, i vrlo proracunat. Sve je znao unapred. Mozda je to bila jedna od presudnih tacaka sto je Kisame sebe stavljao u drugi plan.
Plus, oni su bili drugovi, pre svega. Kisame je pokazao da mnogo brine za Itachija.
Mozda se Itachi njemu nekako dokazao. Nista se tu ne zna. Nije to bila veza strahopostovanja. To je bila prijateljska veza.

nece sigurno umreti sledece nedelje,pa njihova pegla je u mangi trajala 14 chapera cini mi se....
da to stave u 2 epizode bilo mi malo glupo,mada,poslednjih 5,6 chaptera te pegle je bilo samo ono,sasuke prikuplja chakru za kirin itd itd itd....

Ne razumem.. Kazes da se on borio sa njima?

Da, ali polovina toga nije prikazano. Sa Kurenai je samo razmenjivao Genjutsu. Naruto i Kakashi su se borili protiv klona koji je imao 30% chakre.
Orochimaru ista fora kao i Kurenai. Sa Jiraiyom se borio? :O Kad?

Jedino je Sasuke vs Itachi bilo 100% fight. Sve ostalo je bilo u raznim uslovima, i Itachi nije davao 100% svoje snage.

Razumi da sam ovo pisao u 05.43
Ubacih Jiraiyu slucajno, napisao sam i ako nije bilo prikazano borio se sa njima a zna se da ih je u startu zeznuo, tako da mu nista niko ne moze i to sa 30% snage. :)

Sa druge strane.

Itachi - Water/Fire
Kisame - Earth/Water

Water VS Earth - Kisame dobija
Fire VS Water - Kisame dobija

Poslednja izmena:
Cekaj malo, ko je vise neispavan ti ili ja? :)
Pricam o tome kako je Itachi zajedno sa Kisameom jak, a verovatno su u Akatsuki organizaciji najjaci par. :cool:

Btw. Mnogo mi se svidja tvoj zadnji tag na FB. :mrgreen:

sta mislite...koji ce sve kage da odapne posle ovog rata?
ja mislim raikage....mozda i tsuchikage....sto se tice danza...mislim da ce on postati glavni antagonist...kad posle ovog 4th ninja wara odapne i poslednji akatsuki member....

Back