Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam gledao samo part one nije mi bio loš onaj među zadnjima kad ona riba slika i tako pravi genjutsu ili tako nešto atmosfera me jako potsečćala na silent Hill obožavam tu igru:D i još neki mi je bio dobar ali nemogu da se setim koji davno sam gledao.

Ja sam gledao samo part one nije mi bio loš onaj među zadnjima kad ona riba slika i tako pravi genjutsu ili tako nešto atmosfera me jako potsečćala na silent Hill obožavam tu igru:D i još neki mi je bio dobar ali nemogu da se setim koji davno sam gledao.

jel to ono sa kurenainom ucenicom???
zar silent hill nije igra sa onim podmornicama,kakve veze ima genjutsu i podmornice??

da....ja sam jedini u odeljenju koji igra intezivno frozen throne(mislim na dotu i ostale mape koje su pravili sa wc3 enginom....naruto wars unlimited je stvarno vrhunska mapa(isto kao dota samo naruto likovi i tehnike)

da se vratimo na temu,sta mislite,sta ce se desiti posle pegle kisame vs bee...
ja imam 3 verzije,jedna ako bee pobedi,druga ako pobedi kisame....i trecu koja ce stvarno biti...
ako bee pobedi,verovatno ce doci kod raikagea i ostalih kagea da smisljaju strategiju a rat,a
ako kisame pobedi,verovatno ce raikage jurnuti da ga osveti,ko sto je jurio gaysukea,
i treca koja ce stvarno biti:
sakura se nalazi sa narutom i n-s talk show jedno 3 chaptera....

Back