Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cale mu se zvao fugaku a keva mikotoU cemu je poenta? Odete na Narutopedia i imate koliko i koje varijacije Rasengana postoje...
Ajd, odgovorite mi ovo:
Kako se zovu otac i majka Sasugaya i Itachija?
...Slobodni estradni umetnik iz Donjih Prčajevaca, kafana ''Kod Trte'' - odmah pored pošte.
Debil..
Mislio sam kojim imenom..
Nikola i Safeta?
Correct..![]()
Danzo je rekao it will be useful for my right eye....Zar nije madari u desnom oku mangekyo??
ljudi danzou NIJE madara....shvatite vishe....shta vam tu nije jasno............madara je mozda tobi....i toliko...nihsta vishe.........!!!!!!!!!!!!!a i ona riba kage mozda je jaka.........a i oni drugi su mozda jaki...otkud znate vi to......
SnG:Jedno je humor, a drugo idiotizam..
Zaboravljate da je Sharingan ko stvoren za atentate... Sasuke samo treba da stvori džinovski amateratsu ili onu crnu rupu preko mesta gde se održava sastanak, i niko ne bi imao šanse da preživi... Mada, pošto je Sasuke pun sebe, sigurno će ušetati među njih i izazvati ih sve odjednom... Barem znamo ko će onom vodenom paćeniku biti protivnik![]()
ljudi danzou NIJE madara....shvatite vishe....shta vam tu nije jasno............madara je mozda tobi....i toliko...nihsta vishe.........!!!!!!!!!!!!!a i ona riba kage mozda je jaka.........a i oni drugi su mozda jaki...otkud znate vi to......
jel moze neko da mi preporuci od kojeg chapera da pocnem da citam mangu.. gledala sam sve epizode animea, i jos uvek gledam ..al bi htela i da citam mangu samo ne od pocetka jer cu vec neke stvari da znam iz animea.. pa ako mozete da mi kazete da li mi je potrebno da citam od pocetka zbog nekih stvari ili od nekog broja...