Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ipak sam ja Uchiha xD
WTF mizukage WTF
ali chapter je bio zesce sranje,
epizoda ko epizoda smara nema akcije.
znaci sasuke ce odvaliti kagee i bez mangekyou sharingana kolko su glupi za medalju bajo pogledaj onog tsuchikagea onog malog krelca pa matorog danzoa bez oka i ruke i od 100 godina msm......jedino gaara ima neke sanse da ne bude ubijen ali ako nije mogao da odvali sasukea sa shukakom neznam kako ce bez shukakua

Poslednja izmena:
ljudi danzou NIJE madara....shvatite vishe....shta vam tu nije jasno............madara je mozda tobi....i toliko...nihsta vishe.........!!!!!!!!!!!!!a i ona riba kage mozda je jaka.........a i oni drugi su mozda jaki...otkud znate vi to......

ljudi danzou NIJE madara....shvatite vishe....shta vam tu nije jasno............madara je mozda tobi....i toliko...nihsta vishe.........!!!!!!!!!!!!!a i ona riba kage mozda je jaka.........a i oni drugi su mozda jaki...otkud znate vi to......

Zaboravljate da je Sharingan ko stvoren za atentate... Sasuke samo treba da stvori džinovski amateratsu ili onu crnu rupu preko mesta gde se održava sastanak, i niko ne bi imao šanse da preživi... Mada, pošto je Sasuke pun sebe, sigurno će ušetati među njih i izazvati ih sve odjednom... Barem znamo ko će onom vodenom paćeniku biti protivnik :D

@ Smoky:
Da ponovim ili si dovoljno sposoban da pogledas moj post na prethodnoj strani...?

SnG:
Jedno je humor, a drugo idiotizam..

@ Tema:
Ah.. Chappy nije los.. Mizukage <3.. I ovi su dobri ostali.. Jedva cekam da vidim sta onaj Swordsman ume..
A Naruto.. Neka je dobio po p**ki.. Je*o ga Sasuke.. Kako me to smara.. Nek ode nek ga trpa tamo, a nama nek puste likove koji su vredni gledanja.. Ocu bre da vidim Gaaru, Kankuroa, Temari, Nejija, Lee, Ten Ten, Orochimarua.. Ne ove pedere..

Zaboravljate da je Sharingan ko stvoren za atentate... Sasuke samo treba da stvori džinovski amateratsu ili onu crnu rupu preko mesta gde se održava sastanak, i niko ne bi imao šanse da preživi... Mada, pošto je Sasuke pun sebe, sigurno će ušetati među njih i izazvati ih sve odjednom... Barem znamo ko će onom vodenom paćeniku biti protivnik :D

Ma daj.. Moze Sasu i sladoled da stvori, nema neke posebne vaznosti... Ajd, necu da ih otpisujem dosli su do tog polozaja sa razlogom..

Mizukage i Swordsman su sigurno jaki.. Ona je mlada i zena.. Sve (skoro sve) zene u Naruto- u su jake...
Tsuchikage je onako..
Oni Killerbee- ovi su jaki isto.. I jedva cekaju da nalupaju pederasa Sasua po guzi..
Danzou... Ma mozda je sam slab, ali ima ceo ANBU iza sebe..
Gaara.. Ah, sta da kazem za Gaaru.. xD

ja znam da ne treba suditi po izgledu ali brate da li si ti video onog kepeca?Tsuchikagea?
jesu svi oni sa razlogom kagei ali ovaj nije jel se secate da je sasuke oteo tsuchikagea? e pa onda je ovaj baja samo privremeni tsuchikage.

Tsuchikage je najbolji. :D

Tsuchikage.jpg

jel moze neko da mi preporuci od kojeg chapera da pocnem da citam mangu.. gledala sam sve epizode animea, i jos uvek gledam ..al bi htela i da citam mangu samo ne od pocetka jer cu vec neke stvari da znam iz animea.. pa ako mozete da mi kazete da li mi je potrebno da citam od pocetka zbog nekih stvari ili od nekog broja...

jel moze neko da mi preporuci od kojeg chapera da pocnem da citam mangu.. gledala sam sve epizode animea, i jos uvek gledam ..al bi htela i da citam mangu samo ne od pocetka jer cu vec neke stvari da znam iz animea.. pa ako mozete da mi kazete da li mi je potrebno da citam od pocetka zbog nekih stvari ili od nekog broja...

kreni od volumea 28 nisam siguran koji je to chapter(chapteri su poredjani u volumee)
to ti je kao pocetak shippudena u animeu
btw do koje epizode si stigla?

Poslednja izmena:

Back