Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma zashto kreteni uopshte odluchuju o novom hokageu kada je tsunade ziva....!!!!mentoli.....a i realno trebalo bi da kakashi bude novi hokage......svi znaju da danzou uvek neshto muti.....!!!!!!a mogao bi mozda i hinatin cale da bude....poshtovan je....iz dobrog klana....shto da ne...!!!
e da ko je hanzou...??

ma zashto kreteni uopshte odluchuju o novom hokageu kada je tsunade ziva....!!!!mentoli.....a i realno trebalo bi da kakashi bude novi hokage......svi znaju da danzou uvek neshto muti.....!!!!!!a mogao bi mozda i hinatin cale da bude....poshtovan je....iz dobrog klana....shto da ne...!!!
e da ko je hanzou...??

ovo zvuci zanimljivo, ima i iskustva kao glava klana :D

e da ko je hanzou...??

Hanzou je bio Ninja koji je zeleo da postane Hokage,radio je razne vrtolomije kako bih postao Hokage,medjutim u borbi izmedju njega i Sarutobija (Treci Hokage) za Hokage Titulu on je izgubio,i tada se povukao i osnovao "Root Ambu" , medjutim ... posle tolikog vremena ispostavilo se da ce on da bude Sesti Hokage ...
(Mada neverujem :sad2::sad2:) ...

Hanzou je bio vodja Amekagarua
Pain(Nagato) je imao svoju neku bandu i oni su valjda hteli da preuzmu selo
i onda je Hanzou pozvao Danzoa da mu pomogne sa svojim ANBU likovima daneduzim na kraju je Nagato roknuo Hanzoua i preuzeo selo sa Konan
tako sam ja shvatio

Hanzou je bio vodja Amekagarua
Pain(Nagato) je imao svoju neku bandu i oni su valjda hteli da preuzmu selo
i onda je Hanzou pozvao Danzoa da mu pomogne sa svojim ANBU likovima daneduzim na kraju je Nagato roknuo Hanzoua i preuzeo selo sa Konan
tako sam ja shvatio

Tako je i bilo,tada mu je poginuo onaj njegov najbolji prijatelj (koji je inace bio vodja bande) tj. zrtvovao se za Konan,a ujedno tako je u pain postao vodja banbe/sela .

Joj bre kako mi je krivo ovi amerikanci su glupi ko k...ac.. igram "Ultimate Ninja 4" i nemogu da verujem da nisu ubacili u Igru Kakuzu-a i Hidana,ajde njih,nego cak i Sasuke nisu ubacili,RAZOCARENJE !!!!!! :sad2:

Tako je i bilo,tada mu je poginuo onaj njegov najbolji prijatelj (koji je inace bio vodja bande) tj. zrtvovao se za Konan,a ujedno tako je u pain postao vodja banbe/sela .

Joj bre kako mi je krivo ovi amerikanci su glupi ko k...ac.. igram "Ultimate Ninja 4" i nemogu da verujem da nisu ubacili u Igru Kakuzu-a i Hidana,ajde njih,nego cak i Sasuke nisu ubacili,RAZOCARENJE !!!!!! :sad2:

Mislim da si se zajeeeeee... za sasgaya xD

edit: lol vidi stvarno ga nisu ubacili XD

Poslednja izmena:
u pa fine su igrice...ali neam ni PS2 ni PS3....tako da ***......da Zetsu....***..oslabio Akatsuki...ali su meni oni omiljeni...pogotovo Itachi i Sasori....ali ***...valjda ce Tobi da regrutuje neke nove chlanove....!!

PS2 (playstation 2),grafika je odlicna,mada Naruto - Storm za PS3 jeb3 kevu:

Gameplay za Naruto - Ultimate Ninja 4:

Gameplay za Naruto - Storm:

inace clanovi koji su zivi su :

Tobi (madara),Zetsu (taj zeleni :D) i Kisame :)
Ja imam naruto igrice i za ps2 i za xbox 360 i mislim da je na xbox-u grafika mnogo bolja i da je bolje uradjen story mode , ali ako vam je stalo do tabanja onda je naruto za ps2 zakon

u pa fine su igrice...ali neam ni PS2 ni PS3....tako da ***!!

imas one emulatore za PS2,(mocices da igras PS2 Igre na Kompu) nikada nisam probao dali uopste radi,ali ako bas hoces da igras izgooglaj to sa Emulatorima,pa vidi dali moze komp da ti podrzi,uostalom PS2 i nije tako skup kao sto je bio nekada mocices da nadjes za 100-120eura,polovan je upola manje tako da ... vidi sta tebi odgovara :)

Inace sto se tice Anime (prestao sam da gledam xD ),a sto se tice Mange izgleda mi kao da je pri kraju manga... Mada Kishimoto nije tako predvidljiv tako da svasta moze da se desi ;)

Ja imam naruto igrice i za ps2 i za xbox 360 i mislim da je na xbox-u grafika mnogo bolja i da je bolje uradjen story mode , ali ako vam je stalo do tabanja onda je naruto za ps2 zakon

Cuo sam da naruto ima odlican story mode na xbox-u,a sto se tice grafike,to je neuporedljivo :P , nemozes igre za ps2 i xbox da uporedujes nikako .. to je kao tetris da uporedujes sa Segom (dobro malo sam ga preterao :P ). xbox i PS3 su zakon ubedljivo,cuo sam skoro od nekog lika,uskoro izlazi PS4 -___- , kako li ce tek tu da bude grafika,ljudi verovatno izlaze iz TV-a xD

EDIT: izvinjavam se zbog spama!

Poslednja izmena:
PS2 (playstation 2),grafika je odlicna,mada Naruto - Storm za PS3 jeb3 kevu:

Gameplay za Naruto - Ultimate Ninja 4:

Gameplay za Naruto - Storm:

inace clanovi koji su zivi su :

Tobi (madara),Zetsu (taj zeleni :D) i Kisame :)

covece ne verujem da su samo njih trojica ostali
da li su Zetsuove tehnike prikazane?
znam za onu foru da se topi u okolinu ali osim toga.......

hmmmm Kishimoto sigurno ima keca u rukavu,cim njega toliko vrti (mislim stalno ga koriste kao Spijuna,a da ga pritom niko ne primeti,ako pogledamo ostale clanove koji su mrtvi ....a imali su tako dobre tehnike kao npr. Sharingan,Rinnegan itd,itd... verovatno lezi neka do jaja tehnika). Provalio sam da ima on dve duse u sebi (znaci on u neko unutra u njegovom telu sto dokazuje CRNA i BELA BOJA na njegovom licu),ima bas jedna epizoda u Shippuudenu gde prica sam sa sobom a ujedno se pojavljuje i drugi glas,videcemo u svakom slucaju,nego ajde Zetsu,zacudio me Kisame,cudo njega do sad nisu ubili,on stalno visio sa Itachijem ... :confused:

Poslednja izmena:

Zetsuove tehnike sam video samo u jednom Naruto MUGEN-u (to je igra za kompjuter, čija je grafika na nivou sege). Sećam se samo da može da udara nogom i da može da uđe u zemlju, nakon čega iz nje po celoj mapi izlaze šiljkovi koji najčešeće protivnik gubi...

Zetsuove tehnike sam video samo u jednom Naruto MUGEN-u (to je igra za kompjuter, čija je grafika na nivou sege). Sećam se samo da može da udara nogom i da može da uđe u zemlju, nakon čega iz nje po celoj mapi izlaze šiljkovi koji najčešeće protivnik gubi...

Da, ali to nije prikazano u mangi...tako da je to izmishljena tehnika......ma mora da ima nekog keca u rukavu kishimoto...mongo je bio jak akatsuki ( i dalje je, ali ne kao pre ).....mora da ce biti josh chlanova...videcemo u petak ili za koju nedelju...;))))

hmmmm Kishimoto sigurno ima keca u rukavu,cim njega toliko vrti (mislim stalno ga koriste kao Spijuna,a da ga pritom niko ne primeti,ako pogledamo ostale clanove koji su mrtvi ....a imali su tako dobre tehnike kao npr. Sharingan,Rinnegan itd,itd... verovatno lezi neka do jaja tehnika). Provalio sam da ima on dve duse u sebi (znaci on u neko unutra u njegovom telu sto dokazuje CRNA i BELA BOJA na njegovom licu),ima bas jedna epizoda u Shippuudenu gde prica sam sa sobom a ujedno se pojavljuje i drugi glas,videcemo u svakom slucaju,nego ajde Zetsu,zacudio me Kisame,cudo njega do sad nisu ubili,on stalno visio sa Itachijem ... :confused:

to sto si reko za duse je tacno
on ima belu dobru i crnu zlu polovinu
jedna od najsmesnijih scena u mangi u vezi snjim je kada treba da se peglaju itachi i sasuke a naruto se zaleti na tobija posto zetsu vidi oba bela strana oce da gleda Naruto vs Tobi a crna oce da gleda itachi vs sasuke pa se onda svadjaju

Back