Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma sace da se ispostavi da je to bio neki klon ili tako nesto, jer ne verujem da ce tek tako da izbace itachija, saske ga jos nije ni pitao sve ono oko uchihe i tako to...a sto se tice ovog kabuta...lik jeste dobar cak isuvise dobar i zna posao ali mnogo su ga otegli sa ovom njegovom pricom o proslosti po meni...
Smatram da će shvatiti sooner or later šta se dešava, a plus mogu i da ga izvuku na foru da u Kabutovom telu obitavaju dva entiteta (Kabuto i Oročimaru), pa da Oro preuzme kontrolu.
U svakom slučaju, tehnika je baš lol, glupost neviđena, očekivao sam mnogo više.
znaci ako smo dobro razumeli... itachi koristi izanami nad kabutom drzeci ga za glavu i davajuci mu da vidi ono sto on zeli da kabuto vidi...mozda ce ovako itachi da natera kabuta da ukloni onu tehniku kojom kontrolise one mrtvake...ali obzirom kako je pricao koliko je to mocno i nije nesto ubitacno...
ocigledno chapter je sluzio da nam objasni sve oko Izanami-ja i Izanagi-ja (s tim sto ja NISAM razumeo one crteze)....a ako se ne varam edo tensei je ona tehnika kojom kabuto kontrolise one nindze tako da jedva cekam da vidim kako ce uspeti da je stopira..
Posle bogznakolko sam uzela i pročitala... Poslednjih 5 poglavlja. xD
Znači celu ovu Kabutovu priču.
I sad, ako bi neko blagoizvoleo da me prosvetli, imam par pitanja (jer me mrzi da čitam sve što nisam).
Daklem:
1. Otkud Sasuke tamo?
2. Otkud Itachi tamo?
3. Šta radi Naruto, je l se još bori sa Tobijem?
4. Je l se kage još bore sa Madarom?
5. Ako je odgovor na neko od prethodna dva pitanja (ili oba) NE, šta se dešava, ko je pobedio?
6. Je l neko važan umro skoro?
1) Trčao šumom, naleteo na Itačija i došao za njim.
2) Otišao da zaustavi Edo Tensei.
3) Da.
4) Da.
5) Da.
6) U pitanju je manga Naruto, tu ljudi ne umiru.