Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je dobar chapter,videli smo svašta nego zar Sasuke već nema itachijeve oči,koliko sam shvatio čitavo vreme se borila bedna kopija kisamea ili su se zamenili negde u toku borbe?

Kako je Zetsu uspeo da zezne Samehadu?
Mislim, kapiram da moze da oponasa izgled/miris/ukus/sta vec Kisameove chakre, ali ne moze kolicinu. :/ Samehada bi primetila/o razliku. :/

Ko ga faka, chapter je bio super. :mrgreen:

WT...

Da! Gde, kad?
Odoh da vidim. :///

EDIT: E, tek ovo sada nema smisla. :/ Samehadi se svidja Killer, sto znaci da bi verovatno skroz isisala Kisameovu chakru kad bi to bilo neophodno. Nije valjda lud da udje tamo. ://

Poslednja izmena:
Hm..nije los chapter...malo mi je antipaticno sto kabuto lici na Budimira Trajkovica.....
Ipak sam zeleo da orochimaru potpuno preuzme to telo.........
sto se tice ostatka.......dobar chapter....kisam ziv(sto se dalo pretpostaviti)......a ovaj gay sa kompleksom mladjeg brata sad oce da postane stariji...msm se....ostavite itacija da umre....stoka...

Hm..nije los chapter...malo mi je antipaticno sto kabuto lici na Budimira Trajkovica.....
Ipak sam zeleo da orochimaru potpuno preuzme to telo.........
sto se tice ostatka.......dobar chapter....kisam ziv(sto se dalo pretpostaviti)......a ovaj gay sa kompleksom mladjeg brata sad oce da postane stariji...msm se....ostavite itacija da umre....stoka...

Je l' da?

Back