Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakashi's death (Fan Animation) :
HTML:
https://www.dailymotion.com/user/wartwartx/video/x7y0s8_hatakekakashixvidlamemp3_shortfilms

Inace lprsic svaka cast za prethodna dva videa :ok: , obicno dosta vremena provodim na youtube cudo nisam naisao na tako nesto,evo za trud dobices rep. :D

P.S Video sa youtuba je uklonjen,zato sam postavio ovaj drugi link,ovde mozete da pogledate,meni poprilicno izgleda dobro za fan animaciju ;)

Poslednja izmena:
Kralj....A brate stvarno smaraju sa forsiranjem mange ispred anime ako se ovako nastavi sa fillerima ovo sage naruto vs god pain ce u fazonu moji unuci gledati za nekih 50-tak godina...:(

Kralj....A brate stvarno smaraju sa forsiranjem mange ispred anime ako se ovako nastavi sa fillerima ovo sage naruto vs god pain ce u fazonu moji unuci gledati za nekih 50-tak godina...:(

Manje vise..Mada lepo si rekao xD
Jos jedno 200ep. (ne filleri) + 10000 (filleri ofc XD)...To ti je
To ti je oko 190godina xD...
Taman 3 generacije xD..
Vec zamisljam kako u japanu za 100-godisnjicu naruta prave mecha naruta i ostale likove itd... xD..
I kako ljudima koji umru na taj dan stavljaju sliku naruta kako place na spomenik XD...I pisace "ovde pociva covek koji je lipcao (lol) na 100-godisnjicu naruta"..I posle nekoliko dana taj covek (tj.vise njih) postanu nacionalne legende itd... I njihove porodice se obogate XD..A posto su verovatno pohlepni krenuce da ih iskopavaju i da prodaju na future-ebay-u xD..

E da...I za jedno 150 godina (mozda i vise(manje)) ce biti dan unistavanja svih naruto doujinshina (yaoi!)
I verovatno ce neki ljudi probati da sakriju svojexD..something...A dzapanizi ce zaposliti elitnu vojsku (srbije ofc)..I oni ce pretrazivati kuce dzapaniza (Otaku rooms prvo)...I ako nadju neki primerak naruto yaoi doujinshin-a ti ljudi ce biti koriscenji da pokrenu mecha naruta xD (megazord?) tj.Dodje neki kingkong i ubaci ih ovo ih khm sjebe i jedan deo ulazi u naruta (wat) a jedan ispada kao djubre xD...To bacaju umm...negde
Ideaaaaalna smrt xD

btw. Ne znam ni ja sta sam rekao xD
Ali dajte reputaciju :D

Lol kralju XD E pogledajte ovaj AMV ja se odusevio sad pevam ovu pesmu svaki dan :D

Nije losa pesmica,mada sam je cuo jos ranije .

Hmmm... Jer neko citao ovu zadnju mangu 444? Covece nemogu da verujem koliko smara ovaj Pain,ok ocekivao sam ovo "pricanje" samo nisam se nadao da ce to pricanje da se oduzi na naredna 2-3chaptera :confused:

Back