Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovaj chapter je stvarno fantastičan mislim da je jedan od najboljih u celom Narutu ubacili su Nine Tails Yondaimea Nagata i njegovu tehniku istovremeno,mislim da će sledeći chapter biti većinom baziran na priči između Naruta i Yondaimea ali će svejedno biti odličan.

peinlulzmoonani.gif

E ljudi izashao je novi chapter....extra je iako neam borbe uopshte.....veomaje moguce da inata vidimo poslednji put...msm da se pojavljuje kao lik a ne kao secanje....ali sledeci chapter ce biti extra 100%.......!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))

Neznam sta da radim,gledam naruta vec duzeeee vreme,obicno sacekam 2-3meseca pa odgledam tako po 20epizode odjednom,nego ovi ga bas oduzili sa pricom plus svake nedelje samo jedna epizoda. Neznam cita mi se manga,mada gleda mi se i anime a ne zelim spoilere STA DA RADIM? :S

ako je iko citao spoiler za ovaj petak...msm...wooooow.....ako je ovaj spoiler tacan bitka se zavrsava tako sto 8 Gigatech odamarasengana udara paina.....i ovaj i Nagato crkavaju i njegove poslednje reci su "Stop Madara if you can destined child!"

Back