Naruto Arena

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam gledao i citao sve.Ja priznajem da sam naruto freak ali mora da priznate da pored one piece i bleach naruto je najbolji anime i manga u japanu.Sto se tice Arene ja sam tamo igrao neko vreme pa sam morao zbog skole da prestanem.Ako vam treba pomoc kazite.Takodje ko igra zeleo bih da napomenem da 70% igraca resetuje svoj account(i ja sam sam ga do sada resetovao min. 20x) zbog misija tako da nemojte da se iznenadite ako vam dodje hokage genin :D

imam skinuto sve epizode Prvog dela ( Avi format ),Naruto shippuden imam skinuto do 66 epizodu,i naravno sva cetri filma.. Crtani nije los,Meni je bas gotivan,Mogu da kazem da je Prica mnogo gotivinija nego Kod DB ( dragon ball / Zmajeva Kugla )...

header.gif

Naruto Arena

Uradjeno anime Naruto :)

Naruto Tema

Gledam crtac vec mesecima , pa sam se setio ove sjajne igre , pa da vas pitam, jer igra neko?
Ovo je kao neka logic igra :ok:

ja cu tu igru mozda probati ;)
mozes li zakaciti neke skike iz te igre?:mrgreen:

e
jel moze neko da mi objasni kako neko moze da ima deidaru,kisamea,itachi u naruto arena a nije anbu i ako postoji neka fora da mi kazete da i ja imam te heroje plzz plz plz plz plz plz plz plz

Zato što je resetovao svoj account a likovi su mu ostali. Nego ja sam počeo da igram i stigao sam tek do genina i trenutno obavljam misije.

Back