Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
samo me upetljavate jos vise... licno, jos uvek mi je draze piti viski po nabavnoj ceni u tudjoj kafani... al', dobro... i to ce jednom morati da se promeni... a onda, burici od 200L... i pravac na reku... ako dodje neko, pevala mu kuca... ako ne, sta da se radi... zivot je takav... cas sreca, cas tuga...
samo me upetljavate jos vise... licno, jos uvek mi je draze piti viski po nabavnoj ceni u tudjoj kafani... al', dobro... i to ce jednom morati da se promeni... a onda, burici od 200L... i pravac na reku... ako dodje neko, pevala mu kuca... ako ne, sta da se radi... zivot je takav... cas sreca, cas tuga...
Riletu treba megarasturach, a ne ti drugi uredjaji, onda se ne bi bavio kafanom, nego bi se zapetljavao sve vise i vise.
Rile, ako u tvojoj klandzi ne drze nasmejane plavusice, pisi, pa cemo ti poslati jednu da te raspetljava, ako budes imao dobitaka, onaj tvoj decak promasi tacan rezultat...tako ti i treba sto si se zaljubio, kad varas posten svet...