Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

За мале паре можеш криминалце, терористе и фукару извести на улице да направе неред, са полицијом ДБ-ом, картелима и страним службама

Обични, искрени и прави грађани, ту не могу да се снађу у тим прокси-мрежним ратовима.

Једино да војска подели оружје свом народу и да заједно изведемо пуч.

Ми гинемо, они освајају институције!

Ја нисам ништа сломио. Ломили су Вучићеви криминалци убачени међу демонстранте.
Bio si tamo, učesnik rušenja mog grada. Sad da platiš, ti i svi koji su tamo bili. Da je sreće, pa da svi koji su palili i rušili odu u zatvore, zajedno sa ovima sa vlasti koji su očajno vodili državu. A migrante koji su tome učestvovali, možda da vratimo odakle su došli pa nek' tamo ruše?

A koliko je mrzi videće i Srbija narednih dana. Beograd je video u prethodna dva.

Mržnja rađa mržnju, nasilje rađa nasilje, a oni ne mogu da se odbrane od čitavog naroda. Svakako ih neće odbraniti ovi internet sendvičari što haluciniraju o Hrvatima.

Bio si tamo, učesnik rušenja mog grada. Sad da platiš, ti i svi koji su tamo bili. Da je sreće, pa da svi koji su palili i rušili odu u zatvore, zajedno sa ovima sa vlasti koji su očajno vodili državu. A migrante koji su tome učestvovali, možda da vratimo odakle su došli pa nek' tamo ruše?

Био сам и бићу поново!
Да сам нешто сломио, демолирао или напао полицајца сад бих био у ћорци и не бих се овде препуцавао с тобом.

Dok ne iskažeš u procentima , ništa

Smarate sa tim, frama , kao onaj sa 9,4%bviše bačenog suzavca

Aj ne baljezgaj , molim te
Ja razumem da si na rubu nerava i počinješ da vređaš ali ja sam bio prisutan na svim pomenutim protestima, 30 godina se borim protiv zločinačke nepravde prema Srbiji i to prilično uzaludno po svemu sudeći jer ljudi odlaze odavde. Ali mislim da će ove demonstracije mnogo toga promeniti.

Ti nisi bila ni na jednom tako na nemaš pravo glasa po tom pitanju.

Beograd je srpski grad, ne pripada pojedincima. Tako da bi pre trebalo da obratiš pažnju na sve one kerove dovučene iz stanica širom Srbije.

Био сам и бићу поново!
Да сам нешто сломио, демолирао или напао полицајца сад бих био у ћорци и не бих се овде препуцавао с тобом.
Svaki učesnik da plati. Svaki migran da se vrati udakle je došao pa neka tamo lomi. :ljutko:

48396225_10161525390855436_8471500705604042752_n.jpg

Mržnja rađa mržnju, nasilje rađa nasilje, a oni ne mogu da se odbrane od čitavog naroda. Svakako ih neće odbraniti ovi internet sendvičari što haluciniraju o Hrvatima.
Svaki grad i svako mesto u Srbiji mora da podži demonstracije u Beogradu.

Svude treba da postave kordon i oklopnjake, svuda da dovedu pse i konje, na sve treba da ispale tone suzavca da bi Srbija konačno razumela ko njome vlada i koje su mu namere.

Ja razumem da si na rubu nerava i počinješ da vređaš ali ja sam bio prisutan na svim pomenutim protestima, 30 godina se borim protiv zločinačke nepravde prema Srbiji.

Ti nisi bila ni na jednom tako na nemaš pravo glasa po tom pitanju.

Uopšte nisam nervozna, naprotiv , nego se brukaš sa nebulozama

Back