Tepić: Paketi droge s Vučićevim likom nađeni na Tahitiju, TOK godinama ne reaguje

Inače ja zaista ne verujem da Vučić lično učestvuje u trgovini narkoticima niti da to njega zanima ali neki njemu bliski ljudi i saradnici kojima on verujem pruža određenu političku zaštitu verujem da da , uostalom opšte je poznata stvar da je droga državni posao i da nema ozbiljnog i organizovanog kriminala bez učešća države.

Mislim sve te silne tone droge koje se non-stop dopremaju ovamo iz Južne Amerike ili već odakle već pa ne misli valjda neko da iza svega toga stoji tamo neki levaci iz Škaljara i Kavača i neki tamo Zvicer i tako neki likovi iz nekih zaseoka u Crnoj Gori koja zajedno broje 200 ili 250 stanovnika, i ono prosto neki logičan zaključak koji se nameće da cela ta priča o transportu kokaina iz Južne Amerike (koji se maltene odvija na dnevnoj bazi) je verovatno nekakav zajednički posao i zajednički projekat službi iz regiona kao što su naša služba,crnogorska, albanska, moguće i hrvatska i ko zna ko je sve tu uključen, a ti neki škaljarci, kavčani i slični su verujem tu samo fizikalci i zaduženi za fizički i logistički deo posla (i verovatno dobar deo ni njih samih ne zna šta i ko zapravo stoji iza cele priče i da su oni to samo jedan mali šraf čitave mašinerije).

Trebalo je da neko googla 5 minuta i da nađe o čemu se radi.
Sad će ludak da šeiri 15 dana po tv kanalima zbog ove gluposti i penala koji mu je SSP namestio.

Inače priča je tačna i Krik već godinama radi istraživanje. Sada je sve kompromitovano ovom glupošću sa slikom. Eno Dojčinović napušava Tepićku bez pardona.
objasni nam sta je tacno penal? zasto su slike glupost?

Inače ja zaista ne verujem da Vučić lično učestvuje u trgovini narkoticima niti da to njega zanima ali neki njemu bliski ljudi i saradnici kojima on verujem pruža određenu političku zaštitu verujem da da , uostalom opšte je poznata stvar da je droga državni posao i da nema ozbiljnog i organizovanog kriminala bez učešća države.
znaci ti mislis da je OSKAR neko drugi, to hoces da kazes? a odakle onda slike na paketima>? zasto su ih kolumbijci, tahicani, nebitno, lepili, kada su pakovali kokain, ruse drzavu srbiju mozda?

jel informacije srbiji europol poslao? sta vama jos nije jasno u banana drzavi srbiji? ovo vise nisu botovi sekte koji ovde pisu na forumu, nego botovi kartela! mi vise ne rusimo rezim, nego kartel!

Тепић је, на конференцији за новинаре, представила доказе који укључују десетине хиљада порука, фотографија и аудио-записа које је Европол доставио српским властима пре више од четири године.

Poslednja izmena:

Back